Visage çok mu korkunç?

Yataktan tuvalete de artık teleportlanırız korku oyunu oynadıktan sonra başka yolu kalmıyor.
Hocam en iyi korku oyunu valorant en iyi korku karakteri de omen geçen kafama ulti attı ödüm b**ma karıştı

Bizim ülkemizde korku oyunları çerez niyetine oynanır. Hellblade ve Bioshock gibi gerilim verenler fıs gelir. Hayaletli cadılı korku filmleri uyku getirsin diye izlenir. Türk korku filmi yapımcıları hariç kimsenin bilmediği bir sırdır ki, halkımızın korktuğu tek şey cindir. Bunda da cin olmadığına göre yapıştır gitsin.

"Korkanın çocuğu olmaz" de dal oyuna. 😁 (y)

Bizim ülkemizde korku oyunları çerez niyetine oynanır. Hellblade ve Bioshock gibi gerilim verenler fıs gelir. Hayaletli cadılı korku filmleri uyku getirsin diye izlenir. Türk korku filmi yapımcıları hariç kimsenin bilmediği bir sırdır ki, halkımızın korktuğu tek şey cindir.
Hayatımda bir kere bile korku oyunu oynamadım tek başıma. Ben Türk değil miyim yoksa? 😁

Hayatımda bir kere bile korku oyunu oynamadım tek başıma. Ben Türk değil miyim yoksa? 😁

Efsungerlerin korku hissinin de arındırılmış olduğunu duymuştum. Gerçek korku verebilen korku oyunu gramla olduğu, korku oyunu adı altında çıkanların hepsinin aşırı güçsüz bir karakterle yürüyüp jumpscare çıkmasını beklemek olduğu için uzak durman normal. Ben de çok yanaşmıyorum böylelerine, ne zaman geleceği olmayan bir şeyi beklemek istesem PTT'den kargo isterim.

Geri