Arondir
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
Muhabbet kuşu olanlar için bu yemleri severek yediler geçen deneme amaçlı aldım her yemi yemiyorlar ama bunu sevdiler baya ucuz.
Bu marka baya iyi epeydir bu ürünü veriyorum severek tüketiyorMuhabbet kuşu olanlar için bu yemleri severek yediler geçen deneme amaçlı aldım her yemi yemiyorlar ama bunu sevdiler baya ucuz.
sanmam ucuz bence normalde ne kadarlık alıyordunuz bi 1 kg 3-4 kere kullanıp verirsiniz.Cama gelen kumrulara vermek için alsam fazla pahalı mı gelir
Bence onlara cam önünde yem verme. Cam önlerindeki dışkıları temizlerken canın çıkar.Cama gelen kumrulara vermek için alsam fazla pahalı mı gelir
vallaha uzun süredir veriyorum evdekiler dışkıladığı için kızıyorda yuvasını evin önündeki ağaca yapmıştı geçenBence onlara cam önünde yem verme. Cam önlerindeki dışkıları temizlerken canın çıkar.
Sürekli kontrol etmezsen yuva bile yapmaya kalkarlar. Yuva yaparlarsa bozmak istemezsin o işinde sonu bitlerle bitiyor.
şahsi tavsiyem dışkılardan kurtulmak için streç film sermeniz illaki beslemek isterseniz temizlemesi çok daha rahat olur ama yuva yapmalarına izin vermeyin bit sıkıntı.vallaha uzun süredir veriyorum evdekiler dışkıladığı için kızıyorda yuvasını evin önündeki ağaca yapmıştı geçen
Buğday ve arpa alabilirsin en uygunu o ben o şekilde veriyorumCama gelen kumrulara vermek için alsam fazla pahalı mı gelir