Neler Yeni

Vitamin ve Supplement takviyesi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Arkadaşlar 3 5 vitamin(hap şeklinde) kullanmak istiyorum orta bi marka fitness yapıyorum 6 aydır ama 4 5 gibi hissediyorum günlük çokda protein alamıyorum uyku düzenim çok iyi değil çok çabuk hasta oluyorum o yüzden güzel sağlam bi vitamin takviyesi istiyorum bide günlük proteinimi tam karşılayamıyorum o yüzden protein tozu almak istiyorum ama kime desem creaitn al diyor çok etkisi var diyor kafam karıştı ne alıcam bilmiyorum

rıza baba

80+ Bronze
yumurta ye.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rıza baba

80+ Bronze
her sabah en az 3 yumurta yersen yeterli olur zaten sana protein açısından
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilo eksiğin varsa gainer takviyesi alabilirsin.

WhoCares

80+ Gold
kafana göre vitamin almadan önce kan değerlerine baktır yumurta artık fp olmaktan çıktı :kekw: ucuz protein tozlarıda nesquikten hallice zaten günlük protein ve kalori ihtiyacini karşılayamiyorsan çokta bir gelişim bekleme

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
her sabah en az 3 yumurta yersen yeterli olur zaten sana protein açısından

kilo eksiğin varsa gainer takviyesi alabilirsin.
yok valla çok bi protein olmuyor günlük 120 gr falan protein almam lazım ama imkansız gibi bir şey

kafana göre vitamin almadan önce kan değerlerine baktır yumurta artık fp olmaktan çıktı :kekw: ucuz protein tozlarıda nesquikten hallice zaten günlük protein ve kalori ihtiyacini karşılayamiyorsan çokta bir gelişim bekleme
offf pekii

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
Düzgün beslenmezsen ve spor yapmazsan herhangi bir destek sana çok iyi gelmez. Çok hasta olmamanın yolu sır değil. Düzgün beslen, spor yap ve el hijyenine dikkat et. Tıbben ispatlanmış bir eksikliğin yoksa; başka bir şeye gerek yok. Uzman tavsiyesidir.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Düzgün beslenmezsen ve spor yapmazsan herhangi bir destek sana çok iyi gelmez. Çok hasta olmamanın yolu sır değil. Düzgün beslen, spor yap ve el hijyenine dikkat et. Tıbben ispatlanmış bir eksikliğin yoksa; başka bir şeye gerek yok. Uzman tavsiyesidir.
düzgün beslenmeye çalışıyorum ve sert antrenmanlar yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
düzgün beslenmeye çalışıyorum ve sert antrenmanlar yapıyorum
sert antrenman nedir içeriğini bilemem ama ağır egzersiz sağlık için çok da faydalı değil maalesef. Sağlık için güncel trend yoğun ve kısa süreli egzersizler şeklinde. Tabii sık hastalanmaya neden olmaz, seviyorsanız devam edin.

Tavsiyem dengeli beslenmeniz, günde 7 saat uyumanız ve elbette el hijyenine dikkat etmeniz. Stresten uzak durmak da önemli ama pek mümkün değil; ha deyince herkes yurtdışına göç edemiyor :)

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
sert antrenman nedir içeriğini bilemem ama ağır egzersiz sağlık için çok da faydalı değil maalesef. Sağlık için güncel trend yoğun ve kısa süreli egzersizler şeklinde. Tabii sık hastalanmaya neden olmaz, seviyorsanız devam edin.

Tavsiyem dengeli beslenmeniz, günde 7 saat uyumanız ve elbette el hijyenine dikkat etmeniz. Stresten uzak durmak da önemli ama pek mümkün değil; ha deyince herkes yurtdışına göç edemiyor :)
aynen öyle

OMEGA 3 Multivitamin alınmalı
link atar mısın knk anneme atıcam da

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
knk sağlık ocağından i vitamin hormon testi yaptır yağda çözünen vitaminlerden eksik varsa onları tamamla,günlük olarakda omega 3 multivitamin zma falan kullanabilirsin sakıncası olmaz

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
knk sağlık ocağından i vitamin hormon testi yaptır yağda çözünen vitaminlerden eksik varsa onları tamamla,günlük olarakda omega 3 multivitamin zma falan kullanabilirsin sakıncası olmaz
bu omega 3 multimitamin ve zma kesin olsun değil mi ve link atar mısın ya lütfen rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom