Neler Yeni

Vitamin ve Supplement takviyesi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
ben kullanmıyorum ama arkadaşım protein ocean dan kullanıyordu memnundu
anladım bide annem creatin hakkında benden habersiz bişi alırsan hakımı helal etmem dedi biraz önce iyice araştırması falan lazımımış alacağın şeyi at dedi ve yorumuınu yaz faydalarını ne için kullanıldığını falan yaz dedi sen benim için uzun ve ikna edici bir şey yazar mısın ama annem anlasın hiç bir şey bilmeyen birisine bir şey anlatıyormuş gibi yazar mısın

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
anladım bide annem creatin hakkında benden habersiz bişi alırsan hakımı helal etmem dedi biraz önce iyice araştırması falan lazımımış alacağın şeyi at dedi ve yorumuınu yaz faydalarını ne için kullanıldığını falan yaz dedi sen benim için uzun ve ikna edici bir şey yazar mısın ama annem anlasın hiç bir şey bilmeyen birisine bir şey anlatıyormuş gibi yazar mısın
aga ben internette yazan bilgilerin aksine bişey söyleyemem creatin hakkında,ben kullandığımda güç ve hacim artışı yaşadım saç dökülmesiyle alakalı bişey yaşamadım onun haricinde bi etki görmedim

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
aga ben internette yazan bilgilerin aksine bişey söyleyemem creatin hakkında,ben kullandığımda güç ve hacim artışı yaşadım saç dökülmesiyle alakalı bişey yaşamadım onun haricinde bi etki görmedim
hacim artışı harbi gözle görülür şekilde oluyor mu ben günlük proteini karşılayamıyorum ama olur mu

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aga vitamin eksikliğiniz yoksa vitamin almanın bir faydası yok. Günlük protein ve kalori ihtiyacınızı karşılayamıyorsanız gelişim beklemeyin. Paranızı supplament gibi tuzaklara kaptırmayın. Adı üstünde destekleyici. Her kuşu yedik bir leylek kaldı. Adam ekmek yiyemiyor zma alsam kreatin mi diyor (üstüne alınma). Gidin günlük 300 400 Gr tavuk bir o kadar pirinç yiyin. Mevsim meyve sebzelerini yiyin. Turp gibi olursunus hiçbir şeyiniz kalmaz. Protein tozunun içme bezelyeyi robottan çekip atmadıklarını nerden biliyosun. Güvenilir olduğu söylenilen markalar da accayip pahalı. Bu arada bitkisel protein de protein değildir. Proteinli süt proteinli probis gibi yalan dolan. Ortamda l lösinin bulunması portein sentezinin rate limiting stepidir. İstediğin kadar bitkisel protein ye lösin alamayacapın için kasta protein sentezi sınırlı olur. Bunları düşünmene gerek yok pilav et meyve sebze ye geç.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Aga vitamin eksikliğiniz yoksa vitamin almanın bir faydası yok. Günlük protein ve kalori ihtiyacınızı karşılayamıyorsanız gelişim beklemeyin. Paranızı supplament gibi tuzaklara kaptırmayın. Adı üstünde destekleyici. Her kuşu yedik bir leylek kaldı. Adam ekmek yiyemiyor zma alsam kreatin mi diyor (üstüne alınma). Gidin günlük 300 400 Gr tavuk bir o kadar pirinç yiyin. Mevsim meyve sebzelerini yiyin. Turp gibi olursunus hiçbir şeyiniz kalmaz. Protein tozunun içme bezelyeyi robottan çekip atmadıklarını nerden biliyosun. Güvenilir olduğu söylenilen markalar da accayip pahalı. Bu arada bitkisel protein de protein değildir. Proteinli süt proteinli probis gibi yalan dolan. Ortamda l lösinin bulunması portein sentezinin rate limiting stepidir. İstediğin kadar bitkisel protein ye lösin alamayacapın için kasta protein sentezi sınırlı olur. Bunları düşünmene gerek yok pilav et meyve sebze ye geç.
Oha ben hep eksiği probisle kapatmaya çalışıyordum o da yalanmış vay be

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Oha ben hep eksiği probisle kapatmaya çalışıyordum o da yalanmış vay be
Umarım ironi yapıyosundur 2 gram ne olduğı belli olmayan protein alacağım diye tonla işlemiş şeker (zehir) alıyorsun vücuduna.

BRAH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim Yenikeçeci
Hardline ın vitamin-mineral 120 tablet suplementi var ben vitamin minerali ondan karşılıyom bide omega 3 alabilirsin.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Umarım ironi yapıyosundur 2 gram ne olduğı belli olmayan protein alacağım diye tonla işlemiş şeker (zehir) alıyorsun vücuduna.
yok ironi yapmıyorum ve 45 gram civarı protein var büyük olanda ama evet haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hardline ın vitamin-mineral 120 tablet suplementi var ben vitamin minerali ondan karşılıyom bide omega 3 alabilirsin.
nasıl memnun musun

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar 3 5 vitamin(hap şeklinde) kullanmak istiyorum orta bi marka fitness yapıyorum 6 aydır ama 4 5 gibi hissediyorum günlük çokda protein alamıyorum uyku düzenim çok iyi değil çok çabuk hasta oluyorum o yüzden güzel sağlam bi vitamin takviyesi istiyorum bide günlük proteinimi tam karşılayamıyorum o yüzden protein tozu almak istiyorum ama kime desem creaitn al diyor çok etkisi var diyor kafam karıştı ne alıcam bilmiyorum
Proetin karşılayamıyorsan protein tozu al tabii ki
creatin olmadan da büyürsün
vitamin olarak da omega 3 ve multivitamin öneririm

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Celal Can
3 yumurtayla protein ihtiyacını karşılayamazsın.

Protein tozunu ihtiyacını karşılayamıyorsan almalısın. Bu şartlarda karşılaması da bir hayli zor oldu ve uğraştırıcılığı da gerçek.
Creatin de kesinlikle alınabilir bir takviye, büyüme ve şiddetlenmede faydası var.
Vitaminlerde de önce git bir kan tahlili ver ve spor yaptığını dile getir, sınırda değerlerin varsa onlara yönelebilirsin.

Demir kas ve kemik gelişimi için,
magnezyum daha rahat uyku ve dinlenebilme için,
b kompleks protein sentezi için,
multivitaminleri zaten söylememe gerek yok.

BCAA ve Glutamine de öneririm, hele ki BCAA. İstersen kilo verme istersen kilo alma döneminde bir numaralı supplementtir.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
3 yumurtayla protein ihtiyacını karşılayamazsın.

Protein tozunu ihtiyacını karşılayamıyorsan almalısın. Bu şartlarda karşılaması da bir hayli zor oldu ve uğraştırıcılığı da gerçek.
Creatin de kesinlikle alınabilir bir takviye, büyüme ve şiddetlenmede faydası var.
Vitaminlerde de önce git bir kan tahlili ver ve spor yaptığını dile getir, sınırda değerlerin varsa onlara yönelebilirsin.

Demir kas ve kemik gelişimi için,
magnezyum daha rahat uyku ve dinlenebilme için,
b kompleks protein sentezi için,
multivitaminleri zaten söylememe gerek yok.

BCAA ve Glutamine de öneririm, hele ki BCAA. İstersen kilo verme istersen kilo alma döneminde bir numaralı supplementtir.
çok teşekkür ederim bu bilgiler için çok yararın dokundu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye