Duy Tipi: E27Bunlara klasik 8-10w beyaz tasarruflu ampuller oluyor değil mi?
güzelmi iş görüomuEvde aynısının 3 tane beyazı var alsam mı bilemedim bende
Cok kaliteli diyemem ama is görüyor hoş bir görüntü veriyor bos bos durmasindansa avizeli gözükmüs oluyorgüzelmi iş görüomu
Eyvallah oluyormuşDuy Tipi: E27
Bizim evdekiler aşırı basitler. Bunlar şık bir hava katacak. 44 liraya ne varkiCok kaliteli diyemem ama is görüyor hoş bir görüntü veriyor bos bos durmasindansa avizeli gözükmüs oluyor
Hocam baktım da 65cm diyor o kadar uzun mu yav kafamız çarpmasınCok kaliteli diyemem ama is görüyor hoş bir görüntü veriyor bos bos durmasindansa avizeli gözükmüs oluyor
Bida vpn yle girme senin internet sunucuya gitmiyor senin pc'nin net sunucuya sonra vpn ye gidiyor kartın şifre değiştir istersen vpn hiç biri güvenli değil. kredi kartiyla alisveriş yaparken bilgileriniz şifrelendiği için, hatta sadece kredi kartıyla alışverişlerde değil facebook, twitter ve donanım arşivi gibi sitelerde bile ssl encryption kullanıldığı için bilgilerinizin çalınma olasılığı oldukça düşüktür.Arkadaşlar saçma gelecek ama vpn ile satın aldım farketmeden, kart bilgilerimi girdim sıkıntı olur mu?
Kargo gelir ben bişey sipariş etmedim deyip geri gönderirim kesintahmini teslimat Aralık sonu ckkfje sipariş verin unutun gençler bu fiyata zurna dürüm bile yok
Kabloyu icerde saklayarak kisaltabiliyorsun onda sikinti yokHocam baktım da 65cm diyor o kadar uzun mu yav kafamız çarpmasın