Dil sıkıntısı var japonyanınMaddi sıkıntı yoksa japonya, Brezilya, Arjantin'e falan gidilebilir
Ben geçen yıl azerbaycan yaptım güzeldi oralar bu yıl dubai yapıcaz bakalım, sırbistan olabilir bosna hersekte güzeldir, kazakistan gördüğüm kadarıyla çok güzelSırbistan düşünmüştük hava baya soğukmuş orda öneriniz var mıdır?
brazilya gelebilirsen birş eyler ısmar larım.Maddi sıkıntı yoksa japonya, Brezilya, Arjantin'e falan gidilebilir
Şeriat varAfganistan
bu vize gerekmeyen ülkeye gidip ev tutup çalışabiliyor muyumMaddi sıkıntı yoksa japonya, Brezilya, Arjantin'e falan gidilebilir
90 gün kalabiliyorsun maksimum çalışamazsınbu vize gerekmeyen ülkeye gidip ev tutup çalışabiliyor muyum
Uzun prosedürleri var. Japonya'da geçerlimi bilmiyorum fakat work&travel tarzı sistemler var. Dil okulunda eğitim görürken aynı zamanda bir süre çalıştığını biliyorum. Belli yollar ile bunu 2 seneye kadar çıkartıp o süre içinde sağlam bir iş bulup davetiye alıyorlar ülkeye vizesi izni vs. hallolmuş oluyor. Ülkeye göre değişmek üzere ortalama 5 senede ise vatandaşlık talebinde bulunabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.bu vize gerekmeyen ülkeye gidip ev tutup çalışabiliyor muyum