Neler Yeni

Vizyon Bilgisayar İade Kabul Etmiyor

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
28/09/2023 tarihinde Vizyon Bilgisayar kendi sitesinden satın aldığım ve 29/09/2023 tarihinde kargodan teslim aldığım ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitörü kutusunu bile açmadan Cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim ancak kendilerini aradığımda teşhir ürünü adı altında satılan ürünün iadesi kabul edilmeyeceğini belirtiler.

Sadece üründe bir sorun varsa iadeyi kabul edeceklerini söylediler. (Bende kutusunu açmak istemiyorum tahminimce sonra kutusunu açmışsınız, kullanılmış ürün geri satışı olamaz vs muhabbettinden üründe sorun olsa bide iade kabul etmeyeceklerini tahmin ediyorum sadece değişim veya tamir yaparlar)

Ayrıca faturada ürün adı (ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 HDR GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS(MPRT) 170HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC 2 Yıl Garanti ) , teşhir ürünü olduğu yazmıyor.

Online işlemler üzerinden tüketici haklarına başvurdum ancak süreç nasıl işliyor bilmediğimden İADEYİ KABUL ETMEYECEĞİZ , Geri gönderseniz bile size geri dönecektir dedikleri yeri nasıl kanıtlayabilirim ?

Sizce ürünü geri gönderip kargo gönderim fişinin kopyasını elinde tutayım mı ? Daha önce tüketici haklarına başvuran biri yardımcı olursa sevinirim

Ekler

• URUNUN-Durumu.jpg
    URUNUN-Durumu.jpg
    1,015.2 KB · Hit: 74

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Kargoyu bence geri gönder ürünün açılmadığını kullanmadığını belirterek. Hakların var eğer ürünün poşeti vs. kullanılmamışsa koşsulsuz şartsız iade hakkın var. Tüketici hakem heyeti işleri 4-5 ayda karara bağlanıyor.

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargoyu bence geri gönder ürünün açılmadığını kullanmadığını belirterek. Hakların var eğer ürünün poşeti vs. kullanılmamışsa koşsulsuz şartsız iade hakkın var. Tüketici hakem heyeti işleri 4-5 ayda karara bağlanıyor.
Telefonda çok lakayıtça konuştukları için pek güvenmiyorum kendilerine ancak geri gönderirken videolu bir şekilde kayıt alarak geri gönderim yapmak mantıklı gibi geliyor

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Telefonda çok lakayıtça konuştukları için pek güvenmiyorum kendilerine ancak geri gönderirken videolu bir şekilde kayıt alarak geri gönderim yapmak mantıklı gibi geliyor
Çok eskiden wireless adaptör almıştım. Ürünün özellikleri anlatıldığı gibi değildi. Çift anten olmasına rağmen çekim gücü düşüktü. Bende iade etmek istediğimde ambalajı açık olan ürünlerde iade almıyoruz malesef demişti ama ben yolladım kabul etmişti. edit. Servis'e gönderilse kullanılmadığını zaten tespit edebilirler

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
Çok eskiden wireless adaptör almıştım. Ürünün özellikleri anlatıldığı gibi değildi. Çift anten olmasına rağmen çekim gücü düşüktü. Bende iade etmek istediğimde ambalajı açık olan ürünlerde iade almıyoruz malesef demişti ama ben yolladım kabul etmişti.
aynı siteden mi? Banada telefonda sadece sorunlu ürünlerin iadeleri ve değişimi söz konusu dediler ama açmak istemiyorum çünkü açtıktan sonra daha çok uğraştıracaklarına adım gibi eminim bilerek açmaya teşvik ediyorlar

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
aynı siteden mi? Banada telefonda sadece sorunlu ürünlerin iadeleri ve değişimi söz konusu dediler ama açmak istemiyorum çünkü açtıktan sonra daha çok uğraştıracaklarına adım gibi eminim bilerek açmaya teşvik ediyorlar
Hayır başka site. Koşulsuz şartsız iade hakkın var 14 gün süre içerisinde. Üründen memnun kalmadım. Ürünün kutusunu açmadan kuıllanmadan internette araştırdım bana uygun bir model olmadığına karar verdim de. Sonra kargoya ver eğer geri gelirse tüketici hakem heyeti vs. halledersin

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
Hayır başka site. Koşulsuz şartsız iade hakkın var 14 gün süre içerisinde. Üründen memnun kalmadım. Ürünün kutusunu açmadan kuıllanmadan internette araştırdım bana uygun bir model olmadığına karar verdim de. Sonra kargoya ver eğer geri gelirse tüketici hakem heyeti vs. halledersin
Başvurdum zaten dediğiniz gibi video şekilde iadesini yapayım ben geri gelirse en azından elimde kanıt olur

Livaković

80+ Silver
28/09/2023 tarihinde Vizyon Bilgisayar kendi sitesinden satın aldığım ve 29/09/2023 tarihinde kargodan teslim aldığım ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitörü kutusunu bile açmadan Cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim ancak kendilerini aradığımda teşhir ürünü adı altında satılan ürünün iadesi kabul edilmeyeceğini belirtiler.

Sadece üründe bir sorun varsa iadeyi kabul edeceklerini söylediler. (Bende kutusunu açmak istemiyorum tahminimce sonra kutusunu açmışsınız, kullanılmış ürün geri satışı olamaz vs muhabbettinden üründe sorun olsa bide iade kabul etmeyeceklerini tahmin ediyorum sadece değişim veya tamir yaparlar)

Ayrıca faturada ürün adı (ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 HDR GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS(MPRT) 170HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC 2 Yıl Garanti ) , teşhir ürünü olduğu yazmıyor.

Online işlemler üzerinden tüketici haklarına başvurdum ancak süreç nasıl işliyor bilmediğimden İADEYİ KABUL ETMEYECEĞİZ , Geri gönderseniz bile size geri dönecektir dedikleri yeri nasıl kanıtlayabilirim ?

Sizce ürünü geri gönderip kargo gönderim fişinin kopyasını elinde tutayım mı ? Daha önce tüketici haklarına başvuran biri yardımcı olursa sevinirim
Öyle bi dünya yok. Yasal hakkınız var bu tip firmalar sert dilden anlarlar dişli olun adamları arayın ve şöyle söyleyin ben yasal görevimi yapıcam ürünü sizlere hasarsız bir şekilde kargoya teslim edeceğim iade almazsanız tüketici hakem heyetine ardındanda hakem heyetinde geçen süre için faiziyle dava acacaginizi bildirin bakın nasıl tıpış tıpış iade alıyorlar.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Başvurdum zaten dediğiniz gibi video şekilde iadesini yapayım ben geri gelirse en azından elimde kanıt olur
Kargoyu videoya al her tarafını göster ben bu ürünü sipariş verdim ama kullanmak istemiyorum yanlışlık oldu de gördüğünüz gibi ambalajları vs. hiç dokunmadım kargocudan aldığım şekilde iade ediyorum de. Kargo şubesindede video çek sonra iade olmazsa cayarsalar tüketici hakem heyetine kanıtları sun ama 5-6 ayda karara bağlanıyor çok uzun bir süreç.

Livaković

80+ Silver
Eğer dişli olursan hakem heyetine bile gerek kalmıyor inan bana şikayey var tüm forumlarda böyle bir konu aç emin ol thh gerek kalmadan iade alıyorlar şikayet kayıdı oluşturun şikayet varda yayinlandiina link atin destekleyelim.

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
Eğer dişli olursan hakem heyetine bile gerek kalmıyor inan bana şikayey var tüm forumlarda böyle bir konu aç emin ol thh gerek kalmadan iade alıyorlar şikayet kayıdı oluşturun şikayet varda yayinlandiina link atin destekleyelim.
Şikayet varda konu açtım üstüne gittim googledan haritalarda ki puanlarının altına 1* olarak konuyu detaylı şekilde yorum yaptım başka nereleri önerirsiniz?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
hocam benim gamebooster kasam var söylendiği gibi çalışmıyor aşırı ses geliyor psu'dan kasanın hava akışıda berbat itopyayla iletişime geçtim hiçbir şekilde ne güç kaynağı ne kasayla alakalı hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar ben güç kaynağının düzeltilmesini istiyorum. Ama montaj yapıldı efendim diyip geri çekiliyorlar

Livaković

80+ Silver
Şikayet varda konu açtım üstüne gittim googledan haritalarda ki puanlarının altına 1* olarak konuyu detaylı şekilde yorum yaptım başka nereleri önerirsiniz?
Techonopat,pchforum,modartforum,donanımhaberforum,youtube bu konu hakkında video çekip konuların altına linki atabilirsiniz her platfotmda her rezilliklerini yayın kısacası zamanında kendilerinden asus kulaklık almıştım cızırtılıydı 3 sene önce biz uğraşmadık daha doğrusu babam uğraşmadı öyle kullanmıştım sonra o kulaklık noldu hatırlamıyorum ama şu zamanki aklım olsa o kulaklığın değişimini veya para iadesini alırdım ozamanlar 13 yaşındayım babamın hatası tabi ama giden paraya üzülüyorum kulaklık şuan nerde onuda hatırlamıyorum çöpemi atmıştık çatıyamı koyduk bilmiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim gamebooster kasam var söylendiği gibi çalışmıyor aşırı ses geliyor psu'dan kasanın hava akışıda berbat itopyayla iletişime geçtim hiçbir şekilde ne güç kaynağı ne kasayla alakalı hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar ben güç kaynağının düzeltilmesini istiyorum. Ama montaj yapıldı efendim diyip geri çekiliyorlar
Öyle bir dünya yok istanbuldaysanız direk mağazalarına gidiceksiniz gerekirse mağaza müdürünü çağırttırscaksınız odamı olmadı bu rezilliklerini sesli yüksek şekilde herkesin içinde söyleyin bakın bakalım tamamdır hemen çağırıyoruz sakin olun nasıl diyorlar kasa hava akışı konusuna bir yorum yapamam ama güç kaynağındaki durum için değişim talep edebilirsin.

Top Bottom