Altyapı vodafoneye mi ait ?Vodafone evde internet kullanan var mı Az önce aradığımda bana 8 Mbps download , 2 mbps upload hızı vereceklerini söylediler . 86 TL ve ilk 6 ay yüzde 50 indirim var.
Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Türknet'e geç onun yerine.Vodafone evde internet kullanan var mı Az önce aradığımda bana 8 Mbps download , 2 mbps upload hızı vereceklerini söylediler . 86 TL ve ilk 6 ay yüzde 50 indirim var.
Herhalde , çünkü diğer firmalar bana hep 16 Mbps olduğunu söylediAltyapı vodafoneye mi ait ?
Millenicom a geçeceğimTürknet'e geç onun yerine.
Turknet de baya düşük bir upload verdi ( 2mbps )Bir yandan da millenicom 16 mpbs ve 4 mbps upload veriyor 85 TL'ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhalde , çünkü diğer firmalar bana hep 16 Mbps olduğunu söyledi
Millenicom a geçeceğim
Herhalde yerine arayıp öğrenebilirsin,az vermesi iyi anlama gelmiyor.Altyapın tekse ve ttnetinse ttnete geç.Bir yandan da millenicom 16 mpbs ve 4 mbps upload veriyor 85 TL'ye
Millenicom a geçeceğim
Altyapın kaç mbps'e kadar destekliyor?Bir yandan da millenicom 16 mpbs ve 4 mbps upload veriyor 85 TL'ye
Millenicom a geçeceğim
Turknet de baya düşük bir upload verdi ( 2mbps )
Herhalde dedim çünkü aradığımda sormadım , az vermesinin iyi anlama gelmediğini bende biliyorum.Herhalde yerine arayıp öğrenebilirsin,az vermesi iyi anlama gelmiyor.Altyapın tekse ve ttnetinse ttnete geç.
eğer superonline fiber veya vodafone fibermax ortak altyapı sistemi yoksa alma.Vodafone evde internet kullanan var mı Az önce aradığımda bana 8 Mbps download , 2 mbps upload hızı vereceklerini söylediler . 86 TL ve ilk 6 ay yüzde 50 indirim var.