Eren Eser
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,308
4 yıldır vodafone kullanıyorum 8mbit down - 1mbit upload paketini kullanıyorum eğer vodafone geçmek isteyenler kesinlikle okusun öncelikle bizi 3 hafta boyuncu beklettiler bağlatmadılar aradık biraz sıkıştırdıktan sonra gelip yaptılar internet ilk geldiğinde güzeldi 7.5 civarı down alıyordum 0.7 upload alıyordum fakat 3 ay sonra birden 5lere düşürdüler upload 0.5lerde neredeyse vaad edilenin yarısında buna kesinlikle dikkat edin
müşteri servisine ulaşmak çok zor 40 takla attırıyorlar bağlantıktan sonra bağlantı problemlerinin çözümü 2 3 iş gününü buluyor bu sebepten dolayı vodafone net i önermiyorum tabi memnun olanlar vardır fakat ben değilim bunu almak yerine millenicom veya türknet (müşteri servisi rezalet olsa da) alabilirsiniz
müşteri servisine ulaşmak çok zor 40 takla attırıyorlar bağlantıktan sonra bağlantı problemlerinin çözümü 2 3 iş gününü buluyor bu sebepten dolayı vodafone net i önermiyorum tabi memnun olanlar vardır fakat ben değilim bunu almak yerine millenicom veya türknet (müşteri servisi rezalet olsa da) alabilirsiniz