Vodafone net deneyimlerim

Eren Eser

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,308
4 yıldır vodafone kullanıyorum 8mbit down - 1mbit upload paketini kullanıyorum eğer vodafone geçmek isteyenler kesinlikle okusun öncelikle bizi 3 hafta boyuncu beklettiler bağlatmadılar aradık biraz sıkıştırdıktan sonra gelip yaptılar internet ilk geldiğinde güzeldi 7.5 civarı down alıyordum 0.7 upload alıyordum fakat 3 ay sonra birden 5lere düşürdüler upload 0.5lerde neredeyse vaad edilenin yarısında buna kesinlikle dikkat edin
müşteri servisine ulaşmak çok zor 40 takla attırıyorlar bağlantıktan sonra bağlantı problemlerinin çözümü 2 3 iş gününü buluyor bu sebepten dolayı vodafone net i önermiyorum tabi memnun olanlar vardır fakat ben değilim bunu almak yerine millenicom veya türknet (müşteri servisi rezalet olsa da) alabilirsiniz

50 mbit lik bir vdsl paketini kullanıyorum ben de. Bağlantı sorunu için aradığım müşteri hizmetleri bana dalga geçer gibi "WLAN kapalıdır" diyerek mükemmel çözüme ulaştırdı biraz daha devam edince modemi kapatıp açmamı eğer olmazsa resetlememi önerdiler farklı ve daha bilgili müşteri temsilcisi ile görüşmek istediğimi söyleyince de yüzüme kapattılar :D Teknik ekibin yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum. Port açmak için yardım istediğimde "LAN kablosunu mu diyorsunuz?" demesi üzerinde Vodafone'u seçerek hata yaptığımı fark ettim. Tavsiye konusunda bir şey söyleyemem diyeceğim belki tesadüfen bana denk geldiler diyeceğim... kesinti yaşama durumu vs derken Tavsiye etmiyorum.

Ben 50 down fiber paketine geçicem. 80 lira bence iyi.

Geri