Neler Yeni

VODAFONE numara taşıma inanılmaz fiyatlar

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Facede bazı elemanlar var sınırsız sosyal medya + 25 GB 150'ye yapıyorlar normalde aynı paket 400 TL bende Vodafone kullanıyorum gram memnun değilim önermem

Aykut D.

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar.. Konusu açıldıysa ilk önce görmedim kusura bakılmasın fakat aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere;
Alıntıyı görüntüle

**** güzel indirimler var.. Sadece yeni hat alımı veya başka operatörden geçiş olarak anladım.. Hiçbir tavsiye içermez forumdaşlarım faydalansın diye atıyorum belki işinize yarar YTD
8 yıllık vodafone üyesiyim 12 gb internetli pakete ilk 3 ay 120tl sonrasına 140tl fiyat çeksin max vodafone. Yakın zamanda operatör değişecem. Ztn çekmiyor hiç uğraşamam bunlarla.

BabaVoss7

80+ Silver
195 e turkcell 40gb geçtim çekmiyor bu 20 gb az kullanın turkcell olsun o kadar söylüuorum
Bende aynı pakete geçtim çekmediğinden değil memnundum ama. Aynı pakete kendi müşterisine 490tl fiyat çekiyo. Ne veriyosa yenilere veriyor yani. Her yıl operatör değiştircez belliki

Aykut D.

80+ Gold
evet arkadaşlar tcell'in çekim kapasitesi güzel.. 11 yıllık müşterisine vergiler hariç en ucuz 290 TL az internet az dakika vs paketi paylaşırsan böyle kaçarlar işte.. bakın tam olarak kaçış bu şekilde.. boşuna bilmem kaç müdür yardımcısı görevden alınmadı. bir tane yetkili demez mi arkadaş bu adamları elimizde tutalım? demiyor işte ben bu yüzden tcell defterini kapattım herkesin kendi görüşüdür herkes kendine nasıl uyarsa o paketi tercih edebilir. Vodafone çalışanı ya da komisyoncusu değilim vodafone beğenmediyseniz TT de değerlendirilebilir onda da güzel fiyatlar var YTD
Aynı durum vodafone'da benim Içinde geçerli .

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,019
İsim
.
Bende aynı pakete geçtim çekmediğinden değil memnundum ama. Aynı pakete kendi müşterisine 490tl fiyat çekiyo. Ne veriyosa yenilere veriyor yani. Her yıl operatör değiştircez belliki
Seneye TT kullanacağız demekki yada tahahütsüz farklı bir operatöre geöip geri turkcell e döneceğiz

Butxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf kasap
Bölgenizde çekim kalitesine emin olduktan sonra geçin, mümkünse geçmeyin. Ankara Çankaya’da çekmiyor 😂

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Efe
devir hepsine cayma bedeli ödeme devri zannediyorum ki ben artık buna kanaat getirdim. 190 TL yeni müşteriye çekilen fiyat mevcut müşteride 490 TL oh ne güzel istanbul ? şaka mısınız yoksa başka amaçları mı var anlamıyorum

Enco

80+ Silver
acaba vodiden çıksam onlineden sonra yine başvursam yetişir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,875
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.