Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Aga benim Babam 30 yıldır (TelSimle birlikte 90ların sonlarında Abone oldu) Vodafone abonesi, Ben hic böyle -gayımünferit beli etmistir- sikayet ettiğini duymadımİndirimler iyi güzelde Vodafone güzel değil çekmiyor sıkıntı yani
@Slamori haklı, ben de kampanyayla vodafone'a geçtim ve istanbul'Un göbeğinde full sinyal alsa bile cekmiyor. kopma oluyor. internet sitelerini açmıyor. Şikayetvar da cok fazla sikayet aldı. Yatırıp yapmıyor tamamen müşteri cekme amamclı fiyat düsürüyor.Aga benim Babam 30 yıldır (TelSimle birlikte 90ların sonlarında Abone oldu) Vodafone abonesi, Ben hic böyle -gayımünferit beli etmistir- sikayet ettiğini duymadım
Gercii Bende Türk Telekom cekmiyor diye Türkcell'e geçtim Türkcell harbi hepsini sollar çekim konusunda.
Doğrudur,Pisman olan cok. Ama Bende Türk Telekomu Özel bir Meseleden dolayı (Çekim Mevzusu) değistirdim, Kesinlikle Turkcellin Ağı en geniş. Yada hic olmazsa bana öyle geliyor. (Marmarayda dahi cekiyor öyle diyim coğu zaman)@Slamori haklı, ben de kampanyayla vodafone'a geçtim ve istanbul'Un göbeğinde full sinyal alsa bile cekmiyor. kopma oluyor. internet sitelerini açmıyor. Şikayetvar da cok fazla sikayet aldı. Yatırıp yapmıyor tamamen müşteri cekme amamclı fiyat düsürüyor.
Turkcell bayisine gidip sordum, Turkcelle mi geçsem daha iyi vodafone için yatırım yapmıyor diyorlar diye.
Evet haklılar dedi!! . VOdafone istanbulda dahi çekmez, geçenler de pişman olur dedi. Turkcelle de geç demem sana aynı sıkıntıyı yaşarsın ama vodafone kadar mağdur olmazsın dedi. EN iyisi ve baz istasyon ağı en geniş olan Turk telekoma geç dedi. (Ben zaten telekomdan - vodafone ucuz diye geçmiştim pişman ettiler)
Hangi metrodaEskiden vodafone metroda çekiyordu hala çekiyor mu kullanan var mı ?
hangi tarife hocamTurkcell'den bu 60 GB tarife için geçtim, memnunum. Şu anlık hiçbir sıkıntım yok.