Vodafone'a Özel - 100 Migros Money Hediye

Yukarlarda bı arkadaş yazmıştı online için nasıl yapıldığını. Markette kasiyere söylemen yeterli oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman tamam yüklenecektir en geç 1-2 saat içinde . Uygulamada hesabım menüsüne gir en üstte Money puanın zaten görünüyor . Orada kampanyadan gelen 100 TL olarak gözükmesi gerekiyor
Migros da değil hocam normal internetten alışverişte demek istedim, bir de bu kodlar birleşiyor muydu acaba

Migros da değil hocam normal internetten alışverişte demek istedim, bir de bu kodlar birleşiyor muydu acaba
Maalesef kodlar birlestirilmiyor , Money puani sadece Migros mağazaları ve Migros online'de geçerli . Migros dışı herhangi bir yerde kullanılamaz

eskiden bakiye olarak oluyordu simdi dijital kod kısmında 100tl indirim yapıyor ,
siz eskisi gibi bakiye yükledigine emin misiniz ? yarın bir denerim
birde 1000 alışverile 100 money veren vardı vodafone da

eskiden bakiye olarak oluyordu simdi dijital kod kısmında 100tl indirim yapıyor ,
siz eskisi gibi bakiye yükledigine emin misiniz ? yarın bir denerim
birde 1000 alışverile 100 money veren vardı vodafone da
Hesabım menüsünde ilk başta olan "Money" yerinde 100,00 TL yazıyor ..

bana gelmedi dün 1:18 de yapmıştım

Kampanyaya katılımınız sağlandı diye bir SMS geldi mi hocam?
Evet geldi ama money cüzdana herhangi bir bakiye gelmedi

Kampanyaya katılımınız sağlandı diye bir SMS geldi mi hocam?
Geldi desteğe yazdım money cüzdana yüklenmiyormuş puanlarım kısmında buldum da yemek söylenmiyor hrlde

Son düzenleme:
Evet geldi ama money cüzdana herhangi bir bakiye gelmedi

Geldi desteğe yazdım money cüzdana yüklenmiyormuş puanlarım kısmında buldum da yemek söylenmiyor hrlde
Yemek siparişi hakkında bilgim yok kral

Vodafone size 10 haneli kod vermesi gerekiyor hocam . 16 haneli kodu Money uygulamasında dijital kod olarak tanımlıyorsunuz . O 16 haneli kodu nerden aldınız bilmiyorum ama dediğim şekilde oluyor

YANIMDA KOD şeklinde SMS attın dimi hocam
Hala gelmedi.2:telefondan kod aldım.İkisidec16 hane.

Hala gelmedi.2:telefondan kod aldım.İkisidec16 hane.
Hocam bir yanlışlık var . Vodafone'nin size verdiği kod 10 haneli olması gerekiyor . Siz aldığınız ödül menüsünün ekran görüntüsünü bı atın isterseniz . 16 haneli kod Money uygulamasında kullanılıyor..

Hala oluyor mu bilmiyorum 10 kod siniri var 10 kod girip 1000tllik alisveris yapmistim ben money uygulamasindan kodu girip

Hala oluyor mu bilmiyorum 10 kod siniri var 10 kod girip 1000tllik alisveris yapmistim ben money uygulamasindan kodu girip
Şuan ki kampanyada sadece bir kez SMS olarak kod gonderme hakkin var , ikinci kez göndermeye çalıştığında " kampanyaya katılım talebiniz zaten alınmıştı " tarzı bir SMS geliyordu . Sizin kast ettiğiniz farklı bir kampanya olsa gerek .

Şuan ki kampanyada sadece bir kez SMS olarak kod gonderme hakkin var , ikinci kez göndermeye çalıştığında " kampanyaya katılım talebiniz zaten alınmıştı " tarzı bir SMS geliyordu . Sizin kast ettiğiniz farklı bir kampanya olsa gerek .
Ama 16 haneli kod varsa elinizde "Money" uygulamasında yanılmıyorsam para yükle menüsünden o kodu kullanıp bakiye yükleme yapabilirsiniz.

Geri