🔥İndirim Voidu Black Friday İndirimleri Başladı! Ac Valhalla 67TL

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,022
Ve diğer indirimler;

20231122_103854.jpg
20231122_103856.jpg
20231122_103858.jpg

Ve diğer indirimler;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valhalla keyi ubisoft için olmasa direkt alırdım

Complete edition 157 bedava fiyat. Yıllardır R6 oynuyorum mecburen ubisoft hesabım vardı bir işe yaramış olacak :)

Valhalla'yı Ubisoft Connect'ten almak istemeyenler, Epic Games'de Complete Edition'ı %33'lük kupon + Nays kart %20 cashback + %10 Epic Cüzdan cashback ile 199 TL'ye alabilirler.

Valhalla'yı Ubisoft Connect'ten almak istemeyenler, Epic Games'de Complete Edition'ı %33'lük kupon + Nays kart %20 cashback + %10 Epic Cüzdan cashback ile 199 TL'ye alabilirler.
Epic'ten alınca bir şey değişmiyor ki. Oyunu Epic'ten bile indiremiyorsun, bug oluyor. Ubisoft Connect'te tekrar indiriyor. Steam gibi profil sistemi falan da yok.

Epic'ten alınca bir şey değişmiyor ki. Oyunu Epic'ten bile indiremiyorsun, bug oluyor. Ubisoft Connect'te tekrar indiriyor. Steam gibi profil sistemi falan da yok.
Ubisoft Connect'ten almak istemeyenler için söyledim zaten, mesela benim önceliğim Steam, sonra Epic Games, en son artık oyun yapımcılarının kendi platformları. Bu yüzden Epic Games'ten aldım, 40 TL fark ile hem Ubisoft Connect kütüphaneme hem de Epic Games kütüphaneme eklenmiş oldu.

Steam fiyatı sandım bir an. Voidu, E-tail, Humble Bundle artık buralardan da oyun alınmaz hale gelmiş piyasa. Eski indirimsiz fiyatların iki katına indirimli satıyorlar şaka gibi.

Ubisoft'tan almak istenmemesinin genel bir nedeni var mı ? Neden sevilmiyor ?

Steam fiyatı sandım bir an. Voidu, E-tail, Humble Bundle artık buralardan da oyun alınmaz hale gelmiş piyasa. Eski indirimsiz fiyatların iki katına indirimli satıyorlar şaka gibi.
Gozlerde problem var galiba, e nabizdan randevu dusmuyor mu

Geri