VOK FRIDAY alanlar yardım edebilir mi

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Merhaba arkadaşlar VOK FRIDAY sistemi aldım ama beni arayıp sistemde bulunan sıvı soğutucu tedarik edilmediğini ve başka bir sıvı soğutucu konulacağı söylendi bence mecburen kabul etmek durumunda kaldım alan diğer arkadaşlara böyle bir şey dendi mi yani ne yapabilirim bu konu hakkında bilgi verir misiniz

Merhaba arkadaşlar VOK FRIDAY sistemi aldım ama beni arayıp sistemde bulunan sıvı soğutucu tedarik edilmediğini ve başka bir sıvı soğutucu konulacağı söylendi bence mecburen kabul etmek durumunda kaldım alan diğer arkadaşlara böyle bir şey dendi mi yani ne yapabilirim bu konu hakkında bilgi verir misiniz
Sistemde noramlde olan sıvı soğutma modeli ile size verilecek modeli buraya atın karşılaştıralım

Ne yapabilirsin hocam nasıl bilgi verelim? Kabul etme karşı dava aç mı diyelim. Ya kabul etmezsiniz tedarik edilemediği için iade olur, yada tamam dersiniz ne yapılacak başka.

hd pic.jpg

Bende bir sıkıntı olmadı her şey tam canımın ici

Ne yapabilirsin hocam nasıl bilgi verelim? Kabul etme karşı dava aç mı diyelim. Ya kabul etmezsiniz tedarik edilemediği için iade olur, yada tamam dersiniz ne yapılacak başka.
Bugün bir atarlısın kanki.

Takılacak olan sıvı soğutma modelini öğrenebilirsen iyi olur dostum. Büyük ihtimalle cooler master ml240l olur.

Modelini öğren. Denk model takılacaksa sorun değil. O paraya öyle sistem bulamazsın çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama anlamadığım bu sistem çıkarken o stok adedinde çıkmıyormu tüm parçalarda. Yani neden eksik acaba. Yada arızalı ürün mü çıktıda böyle bir eksiklik oldu

ben size normal olan mı geldi diyorum ne atarlanıyorsun kendi kendine

Takılacak olan sıvı soğutma modelini öğrenebilirsen iyi olur dostum. Büyük ihtimalle cooler master ml240l olur.
sistemde olan daha iyiymiş öyle dendi hatırlamıyorum yarın elime geçecek

Modelini öğren. Denk model takılacaksa sorun değil. O paraya öyle sistem bulamazsın çünkü

Ama anlamadığım bu sistem çıkarken o stok adedinde çıkmıyormu tüm parçalarda. Yani neden eksik acaba. Yada arızalı ürün mü çıktıda böyle bir eksiklik oldu
Dediğim gibi bi bilgim yok da yarın gelecek bilgisayar sistemde olan sıvı soğutucu daha iyiymiş ama

Son düzenleme:
O paraya sıvı soğutma olduğuna dua et dostum :D bir şey kaybetmedin.

ben size normal olan mı geldi diyorum ne atarlanıyorsun kendi kendine

sistemde olan daha iyiymiş öyle dendi hatırlamıyorum yarın elime geçecek

Dediğim gibi bi bilgim yok da yarın gelecek bilgisayar sistemde olan sıvı soğutucu daha iyiymiş ama
Elinize geçince gösterirsiniz merak ettim açıkçası h.o

Bu adam niye hep sinirli
rapor et geç hocam yapacak bi şey yok

O paraya sıvı soğutma olduğuna dua et dostum :D bir şey kaybetmedin.
evet doğru dedin hocam tabi ki de yinede böyle olması tek bana olması değişik geldi bana da ondan yazmıştım teşekkürler

Elinize geçince gösterirsiniz merak ettim açıkçası h.o
tabi yazarım buraya sağolasın teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,904
Üyeler
184,074
Son üye
shamimamedov0