Neler Yeni

VOK FRIDAY alanlar yardım edebilir mi

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Merhaba arkadaşlar VOK FRIDAY sistemi aldım ama beni arayıp sistemde bulunan sıvı soğutucu tedarik edilmediğini ve başka bir sıvı soğutucu konulacağı söylendi bence mecburen kabul etmek durumunda kaldım alan diğer arkadaşlara böyle bir şey dendi mi yani ne yapabilirim bu konu hakkında bilgi verir misiniz

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Merhaba arkadaşlar VOK FRIDAY sistemi aldım ama beni arayıp sistemde bulunan sıvı soğutucu tedarik edilmediğini ve başka bir sıvı soğutucu konulacağı söylendi bence mecburen kabul etmek durumunda kaldım alan diğer arkadaşlara böyle bir şey dendi mi yani ne yapabilirim bu konu hakkında bilgi verir misiniz
Sistemde noramlde olan sıvı soğutma modeli ile size verilecek modeli buraya atın karşılaştıralım

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Ne yapabilirsin hocam nasıl bilgi verelim? Kabul etme karşı dava aç mı diyelim. Ya kabul etmezsiniz tedarik edilemediği için iade olur, yada tamam dersiniz ne yapılacak başka.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
hd pic.jpg

Bende bir sıkıntı olmadı her şey tam canımın ici

equinoxx

80+ Bronze
Ne yapabilirsin hocam nasıl bilgi verelim? Kabul etme karşı dava aç mı diyelim. Ya kabul etmezsiniz tedarik edilemediği için iade olur, yada tamam dersiniz ne yapılacak başka.
Bugün bir atarlısın kanki.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Takılacak olan sıvı soğutma modelini öğrenebilirsen iyi olur dostum. Büyük ihtimalle cooler master ml240l olur.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Modelini öğren. Denk model takılacaksa sorun değil. O paraya öyle sistem bulamazsın çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama anlamadığım bu sistem çıkarken o stok adedinde çıkmıyormu tüm parçalarda. Yani neden eksik acaba. Yada arızalı ürün mü çıktıda böyle bir eksiklik oldu

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben size normal olan mı geldi diyorum ne atarlanıyorsun kendi kendine

Takılacak olan sıvı soğutma modelini öğrenebilirsen iyi olur dostum. Büyük ihtimalle cooler master ml240l olur.
sistemde olan daha iyiymiş öyle dendi hatırlamıyorum yarın elime geçecek

Modelini öğren. Denk model takılacaksa sorun değil. O paraya öyle sistem bulamazsın çünkü

Ama anlamadığım bu sistem çıkarken o stok adedinde çıkmıyormu tüm parçalarda. Yani neden eksik acaba. Yada arızalı ürün mü çıktıda böyle bir eksiklik oldu
Dediğim gibi bi bilgim yok da yarın gelecek bilgisayar sistemde olan sıvı soğutucu daha iyiymiş ama

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,363
İsim
Bilal Tepe
ben size normal olan mı geldi diyorum ne atarlanıyorsun kendi kendine

sistemde olan daha iyiymiş öyle dendi hatırlamıyorum yarın elime geçecek

Dediğim gibi bi bilgim yok da yarın gelecek bilgisayar sistemde olan sıvı soğutucu daha iyiymiş ama
Elinize geçince gösterirsiniz merak ettim açıkçası h.o

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Bu adam niye hep sinirli
rapor et geç hocam yapacak bi şey yok

O paraya sıvı soğutma olduğuna dua et dostum :D bir şey kaybetmedin.
evet doğru dedin hocam tabi ki de yinede böyle olması tek bana olması değişik geldi bana da ondan yazmıştım teşekkürler

Elinize geçince gösterirsiniz merak ettim açıkçası h.o
tabi yazarım buraya sağolasın teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,379
Üyeler
163,997
Son üye
sorusoran34