O istediğiniz golleri yalnızca Abdullah veyahut PC Hocası atabiliyor genelde Smokin li sistem yakın ama sabretBu da gol değil
İyide , mesela Abdullah başkan çıkarttı ya geçende r5 5600 ve 6700 lu sistem 11.8 e onun yerini tutmuyor. O yüzden al sata bişey bırakmaz zaten. kullanıcı içinde ben olsam almazdım bu fiyata bu islemciyiYok iyi Bence kullanıcı için
Knka ana ve mevcut duruma göre değerlendirme yapmak lazım dün bugünü tutmuyor tr de he yeni sistemler çıkacak bu ay içinde eyw ama şuan için iyi diyebilirim bu sistem için alan kişiyi üzmezİyide , mesela Abdullah başkan çıkarttı ya geçende r5 5600 ve 6700 lu sistem 11.8 e onun yerini tutmuyor. O yüzden al sata bişey bırakmaz zaten. kullanıcı içinde ben olsam almazdım bu fiyata bu islemciyi
hacı ben sistemi topladım daha ekran kartını almadan 10 11 k gitti adamlara ne olduysa 11 12 ye sistem çıkarmaya başladım yerim lan ben böyle işi fgdkfjlhgfdl
Buyurunuz ilk 100 adet 11999tl
Takma kafana knka olur herkesin gönlüne göre olsun her şeyhacı ben sistemi topladım daha ekran kartını almadan 10 11 k gitti adamlara ne olduysa 11 12 ye sistem çıkarmaya başladım yerim lan ben böyle işi fgdkfjlhgfdl
21.00' da açılacak bitmediVOK bu kadarpopüler mi imiş la stok bitmiş hemen
alınır 3060 ti gücünde kart daha ne olsun
Buyurunuz ilk 100 adet 11999tl