VOK Yeni Pc çıkarıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
E0F0DD91-9E9F-4711-A543-2E79B6617FDD.png

facebooktaki açıklama instagramada geldi şuan için. :’

bence bu olay itopyadan kaynakli bi dueum
Zaten firmalar ile alakalı, yok stok yok, yok şu yok, yok bu böyle olmaz. Aralık ayından hiç umutlu değilim. Bekleyen arkadaşlara sabırlar.

ben takipten cıktım dolandırıcı bunların hepsi millet enayi zaten koskoca firmanın 5 dk önce aklına geldi stok olmadığı demi ? Tabi yersen

Kasım indirimleri ile çakışmasın diye yapılıyor olabilir. Ama bunu şimdi açıklamaları çok saçma. Adam daha birkaç saat önce çok az kaldı VOK Friday geliyor diye post paylaştı…

Bu nasıl bir saçmalık ya, kaç haftadır erteleye erteleye oyuncak ettiler. Önce akşam 8 de deyip sonra da stok sorunu mu olurmuş.
Hayatta inanmıyorum stok sorunu falan olduğuna, bakacaklar kurların durumuna, ona göre zam yapıp kitleyecekler millete.

Şu ekonomi yüzünden saçma sapan yutıbır bozuntularının peşine düşüyoruz, işe bak.
Katılıyorum son dakika stok sorunu mu olurmuş. Bu sistemler 15 20 gün önceden planlanıp hazırlanmaya başlıyor. Zam yapacaklar işlemciyi bahane ediyorlar. Yalan konuşuyorlar doların durumuna bakacaklar. Modart sistemi de kasım 15 20 arası çıkacaktı 1 ay önceden söyledi. Ama ertelediiler aralık ayına baktılar dolar arttı.

Geri