Neler Yeni

Vozol ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat
Vozol içiyorum 1 aydır güzelde seviyorum ciğerlerde su topluyor söylentisi var ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir ne zaman bırakmam gerekir bağımlısı değilim sıkılınca içiyorum ve işteyken

Zexius

80+ Bronze
Vozol içiyorum 1 aydır güzelde seviyorum ciğerlerde su topluyor söylentisi var ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir ne zaman bırakmam gerekir bağımlısı değilim sıkılınca içiyorum ve işteyken
Bağımlısı değilim diyorsan zaten bağımlı olmuşsundur 1 ay ayrıca zarar vermeye başlamasının başlangıçıdır herhalde şuan yavaş yavaş zarar vermeye başlamıştır

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağımlısı değilim diyorsan zaten bağımlı olmuşsundur 1 ay ayrıca zarar vermeye başlamasının başlangıçıdır herhalde şuan yavaş yavaş zarar vermeye başlamıştır
Yok kanka bağımlısı değilim 1haftadır içmiodum arkadas satıyım benimkini dedi ondan aldım gene nekadar sürede farkedilir bi fark olur mesala 4ay kullansam kafi midir

grasdiyas

80+ Silver
uzun ve acılı bir ölüm vaad ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

vozolu bilmem ancak normal sigaranın verdiği zararın tamamen düzelmesi 30yıl sürüyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,904
İsim
göksel yurtcan
Her hangi bir süresi yok. Vozol ve elektronik sigaralar içinde ki kimyasal maddelerden dolayı çok büyük tehlike arz ediyor. Bu yüzden ciğerlerde su toplama olayı doğru. Ama ne zaman zararlarını gösterir onu bilemem bel ki 3 ay bel ki 5 yıl bel ki 20 yıl. Ama hiç beklemediğin bir anda zararlarını görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,492
Üyeler
159,344
Son üye
Gong
Top Bottom