Yerli Adios
80+
Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vozol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
Evet,bunun yaşı yok 18den sonra zarar vermiyor sanıyorsun herhalde.Bana puf içince sana katkı söyleyen 1 şey sayabilir misin bu arada herkes içiyor ama cevap veremiyor,para ve sağlık kaybından fazlasını göremiyorum.Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vazol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
Sence Bildiğim kadarıyla bu aylarda zararlı ama haziran temmuz aylarında vücuda çok yararı oluyor(!)Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vozol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
Açıkçası içmen bile saçma. Sigara kullanmıyorsan popüler kültürün kölesi olmuş birisindir.Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vozol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
14-16 ne olm direk söyle yaşını.Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vozol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
O modern kültürü olmasın mı o.DDAçıkçası içmen bile saçma. Sigara kullanmıyorsan popüler kültürün kölesi olmuş birisindir.
16 Yaşım.14-16 ne olm direk söyle yaşını.
HER YAŞTA TÜTÜN YADA TÜTÜN ÜRÜNLERİ KULLANMAK ZARARLI
19 yaşında faydalı (!)
Kardeşim bira mide temizler viski ciğer temizler sigara solunumu temizler e sigarada akciger ve mideyi temizler yani benim sana önerim faydalı.Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vozol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
.ddddddddddvozol içip Rabbin kim diye bi ses duyunca anlık tepkim :
Alıntıyı görüntüle
Aga bizim arkadaşın yaş'ı 14 içiyor gram bişey olmuyor 3 - 4 yılldır kullanıyor vozol'u?Yararlı olmadığı çok açık. Akciğerine fazladan aldığın çoğu şey zararlıdır.
20 yıldır sigara içenler de ölmedi daha merak etme.İçmeye yer arıyorsun gibi.Nikotin olarak düşük bir likit alırsan bağımlılık yapmaz ama yararlı feğil..dddddddddd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga bizim arkadaşın yaş'ı 14 içiyor gram bişey olmuyor 3 - 4 yılldır kullanıyor vozol'u?