Rehber VPN Olmadan Giriş Engeli Olan Sitelere Nasıl Girerim._V2.0

Hocamlar bende çalısmadı. Türk telekom var. goodbyedpi ile googleden girebiliyorum fakat programa giremiyorum. Bunda ise hiç giremiyorum. neyi yanlış yapmış olabilirim ?

Hocamlar bende çalısmadı. Türk telekom var. goodbyedpi ile googleden girebiliyorum fakat programa giremiyorum. Bunda ise hiç giremiyorum. neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Türkiye Forkunu Servis olarak yükleyin bebekler gibi çalışıyor.

Değişiyor kişiden kişiye.
En iyisi yasak getirmeyen internet servis sağlayıcıya geç. (Netgsme geçtim ben. En ucuz İnternet veren firmaya da geçebilirsin.)
ben sadenet diye bir interneti kullanıyorum valla az kalsın vpnsiz zornbuba giriyordu :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişiyor kişiden kişiye.
En iyisi yasak getirmeyen internet servis sağlayıcıya geç. (Netgsme geçtim ben. En ucuz İnternet veren firmaya da geçebilirsin.)
rehber iyi bu arada eline sağlık forumun resmi korsanı gemin sağlam olsun.

ben sadenet diye bir interneti kullanıyorum valla az kalsın vpnsiz zornbuba giriyordu :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rehber iyi bu arada eline sağlık forumun resmi korsanı gemin sağlam olsun.
Teşekkürler. <3

Tamam da sadenet 100/? 530 verirken ayrıca 12 ay tahaddütlü bir de. Netgsm 100/20 300 TL tahaddütsüz.

Teşekkürler. <3

Tamam da sadenet 100/? 530 verirken ayrıca 12 ay tahaddütlü bir de. Netgsm 100/20 300 TL tahaddütsüz.
sadenetin tahütü yok biz ararken olmadığını söylediler ve zaten memnunuz çok sorun yok.

Bunla uğraşacağınıza 2 saniye ayırıp WARP indirin bitti gitti.

Ayrıca bu çalışmaz ise bu kesinlikle çalışacaktır.
Argument kısmına bunu ekleyin: -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An

Bunda ise hem argument ekleyip hem de proxyi SOCKS, 127.0.0.1, 1080 olarak ayarlamak lazım.

Ayrıca bu çalışmaz ise bu kesinlikle çalışacaktır.
Argument kısmına bunu ekleyin: -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An

Bunda ise hem argument ekleyip hem de proxyi SOCKS, 127.0.0.1, 1080 olarak ayarlamak lazım.
Ping düşürürmü bu cs oynarken 50 60 ping alıyorum bazen 70 80 e fırlıyor türk telekom vdsl de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri