Sanırsam farklı bir engelleme kullanıyorlar.Hocamlar bende çalısmadı. Türk telekom var. goodbyedpi ile googleden girebiliyorum fakat programa giremiyorum. Bunda ise hiç giremiyorum. neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Türkiye Forkunu Servis olarak yükleyin bebekler gibi çalışıyor.Hocamlar bende çalısmadı. Türk telekom var. goodbyedpi ile googleden girebiliyorum fakat programa giremiyorum. Bunda ise hiç giremiyorum. neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Değişiyor kişiden kişiye.@DogancanYr hala calısıyor mu
ben sadenet diye bir interneti kullanıyorum valla az kalsın vpnsiz zornbuba giriyorduDeğişiyor kişiden kişiye.
En iyisi yasak getirmeyen internet servis sağlayıcıya geç. (Netgsme geçtim ben. En ucuz İnternet veren firmaya da geçebilirsin.)
rehber iyi bu arada eline sağlık forumun resmi korsanı gemin sağlam olsun.Değişiyor kişiden kişiye.
En iyisi yasak getirmeyen internet servis sağlayıcıya geç. (Netgsme geçtim ben. En ucuz İnternet veren firmaya da geçebilirsin.)
Teşekkürler. <3ben sadenet diye bir interneti kullanıyorum valla az kalsın vpnsiz zornbuba giriyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
rehber iyi bu arada eline sağlık forumun resmi korsanı gemin sağlam olsun.
sadenetin tahütü yok biz ararken olmadığını söylediler ve zaten memnunuz çok sorun yok.Teşekkürler. <3
Tamam da sadenet 100/? 530 verirken ayrıca 12 ay tahaddütlü bir de. Netgsm 100/20 300 TL tahaddütsüz.
Ping yapıyor.Bunla uğraşacağınıza 2 saniye ayırıp WARP indirin bitti gitti.