Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
linki kapaAlıntıyı görüntüle taş gibi maşallah çalışıyor
opera gx var bu arada ben çok memnunum heryere hızlıca giriyor videolarda kasma yok falanBende diyorum mobilden o siteye girebiliyorum da pcden giremiyorum
Ben microsoft edge kullanıyordum vpn işini beceremedim opera gx'e geçtim daha kolay geliyo :dopera gx var bu arada ben çok memnunum heryere hızlıca giriyor videolarda kasma yok falan
adam yukarda hornhub a girmiş linkiyle sen nediyosunlinki kapa
ben3-4 gün önce vpn olmadan giriyordum şimdi giremiyorum garip bir şekilde nasıl vpn olmadan girebildiğimide bilmiyorum
Bu tür yöntemler yerine AdGuard DNS Kullanılması daha iyi olur. Hem Reklamları önler hem de VPN Görevi görür.
en kolayı abı ya mükemmel bişi çağ atlamış gibi hissediyorum kendimi her ne kadar 16.12.2020de karanlık çağa girmiş olsak daBen microsoft edge kullanıyordum vpn işini beceremedim opera gx'e geçtim daha kolay geliyo :d
gözükmemişti resim bende .dadam yukarda hornhub a girmiş linkiyle sen nediyosun
cavcav mizajSen şimdi PC'de Donanım Arşivi sitesine giremiyor musun? Yazık, gençlik bitmiş.
opera gx en iyisi ama konsol açılmıyor adamın dediği gibiBen microsoft edge kullanıyordum vpn işini beceremedim opera gx'e geçtim daha kolay geliyo :d
Ayşe sizi ariyor bana bu çok çıkıyor anlamadım.
adam yukarda hornhub a girmiş aga nediyonuz siz yalinki kapa