Neler Yeni

VPN'siz yasaklı sitelere girmek!

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
tövbe tövbe bizim forumun hepsi fesat çıktı :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
denedim çalışıyor ama ss atmıyacağım

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bağlantı hızı olarak Cloudflare ve Google DNS başırılıdır. DNS'ler bilindiği üzere bağlantı hızında düşüşe sebep olur, bu nedenle DNS tercih ederken iyi opsiyonlara yönelinmelidir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@alpolojix / Leroxy ,

AdGuard DNS reklam engellemez. Phising ve zararlı sitelere karşı koruma sağlar. Bu konuda COMODO DNS tercih edilebilir. DNS tercihi konusunda en iyi 3 alternatif; Cloudflare DNS, Google DNS ve COMODO DNS'dir.
@Treyarch ,

AdGuard DNS Profilleri seçilerek reklam engellemesi sağlanabilir.
Şimdiye kadar AdGuard DNS'in DHCP Tarafında Router'a girilip de reklam engellediğini görmedim. Ancak Keenetic Omni DSL İçerisindeki İnternet Güvenliği Eklentisi ile gayet de güzel reklam engellemeleri sağlanıyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@alpolojix / Leroxy ,

Tercih meselesi. Şahsen AdGuard DNS yerine COMODO DNS'i kullanmaktayım. COMODO, Melih Abdülhayoğlu tarafından Amerika'da kurulmuş bir güvenlik şirketidir. COMODO DNS'in başarıları da çoğu yerde görülmekte. AdGuard DNS'in zaman zaman reklam engelleme de sorun çıkarttığı da bilinmekte.

Kullandığınız DNS sunucusu bakımda olduğu zaman arama yapsanız bile sitelere erişemeyebilirsiniz. AdGuard DNS kullandığım dönemde de sık sık bunu yaşamıştım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@Treyarch ,

AdGuard DNS Profilleri seçilerek reklam engellemesi sağlanabilir.
Şimdiye kadar AdGuard DNS'in DHCP Tarafında Router'a girilip de reklam engellediğini görmedim. Ancak Keenetic Omni DSL İçerisindeki İnternet Güvenliği Eklentisi ile gayet de güzel reklam engellemeleri sağlanıyor.
Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense :D

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense :D
Çok fazla giriş yapınca aşınma olabiliyor bazı sitelerde. :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR