sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
tövbe tövbe bizim forumun hepsi fesat çıktı
fesat değil herifler girip ss atıyortövbe tövbe bizim forumun hepsi fesat çıktı
@Treyarch ,@alpolojix / Leroxy ,
AdGuard DNS reklam engellemez. Phising ve zararlı sitelere karşı koruma sağlar. Bu konuda COMODO DNS tercih edilebilir. DNS tercihi konusunda en iyi 3 alternatif; Cloudflare DNS, Google DNS ve COMODO DNS'dir.
modlar aktif değil konuşun konuşunKonu kapatılacak hissediyorum. Yaklaşıyorlar Mehmet Yılmaz ve ekibi KAÇIIIIIIIIN
hay allah mehmet ab aktif oldu şom ağzım ve benmodlar aktif değil konuşun konuşun
Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense@Treyarch ,
AdGuard DNS Profilleri seçilerek reklam engellemesi sağlanabilir.
Şimdiye kadar AdGuard DNS'in DHCP Tarafında Router'a girilip de reklam engellediğini görmedim. Ancak Keenetic Omni DSL İçerisindeki İnternet Güvenliği Eklentisi ile gayet de güzel reklam engellemeleri sağlanıyor.
Çok fazla giriş yapınca aşınma olabiliyor bazı sitelerde.Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense
Ben hepsine giriyorum ya mesela söyle bitaneÇok fazla giriş yapınca aşınma olabiliyor bazı sitelerde.
Nasil oluyot bilmiyorum ama o bahsettiğin siteye gir çik yaparsanda girebiliyorsunD ile başlıyor söylemiyim şimdi
Aklıma yapmak-eda geliyor, sonra hub diye bi yer vardı. Ama donanım arşivi forum favorim.Ben hepsine giriyorum ya mesela söyle bitane