Neler Yeni

VPN'siz yasaklı sitelere girmek!

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Özbaş
Modemden DNS eklemesi yaparakda çözebilirsiniz hızda bir kayıp olmayacaktır aşağıdaki dns kullanırsanız
dns 1 -> 1.1.1.1
dns 2 -> 1.0.0.1

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001
Selam sevgili forum üyeler,
Direk konuya geçeyim VPN sitelere girmemizi yavaşlatıyor. Normalde 5 saniyede giriyorsak VPN ile 10 saniyede giriyor.
İsterseniz nasıl yapıldığına başlayalım.
Not: Herhangi bir dava vb. şeyden sorumlu değilim. Bu taktik %90 işe yarıyor.
İlk önce sitemizi Google'de arıyoruz. Ben bunu YouTube için yapacağım. Yasak değil fakat başımım belaya girmesini istemem.(Direk bağlantıya olarak girmeyin.)

Alıntıyı görüntüle

Şimdi ise F12 tuşuna basacağız. Laptoplar fn+F12 tuşunun üstünde yazdığı tuş.
Daha sonra resimdeki kısma tıklıyoruz:

Alıntıyı görüntüle

Tıkladıktan sonra mavi olacak orası. Sonra F5'e basıyoruz. Laptop için fn+F5'in olduğu tuş. Bastıktan sonra resimdeki çarpı ya basıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Artık çoğu yasaklı siteye girebilirsiniz.

Bu taktiğin çalışma mantığı çok basit aslında. Telefonlardaki tasarruf modu Google sunucularına bağlanıp yapıyor. Bizde tarayıcıda telefon gibi görünüyoruz. Bizde yasaklı olan A sunucusu yerine Google'nin B sunucusuna giriyoruz.

Düzenleme: Bedava ve en hızlı VPN Cloudflare WARP. Önerimdir.
Teşekkürler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense :D
Bunu rehberde anlatmıştım. Modemde birden fazla DNS otomatik kurulu olarak geldiği için modem kafayı sıyırıyor.
Geliştirici sürümünde veya diğer sürümlerde varsa Bileşen seçeneklerine gelip AdGuard DNS Dışında otomatik kurulu gelen SafeDNS Kaldırılmalı, başka bir DNS Olmamalıdır. Bu işlem yapılırsa her türlü İnternet Güvenliği sekmesindeki AdGuard çalışır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bunu rehberde anlatmıştım. Modemde birden fazla DNS otomatik kurulu olarak geldiği için modem kafayı sıyırıyor.
Geliştirici sürümünde veya diğer sürümlerde varsa Bileşen seçeneklerine gelip AdGuard DNS Dışında otomatik kurulu gelen SafeDNS Kaldırılmalı, başka bir DNS Olmamalıdır. Bu işlem yapılırsa her türlü İnternet Güvenliği sekmesindeki AdGuard çalışır.
Zaten devredışıydı. Yok yazıyodu orda sonra adguard koydum

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz Sürücü
Üstad bilgiler için çok sağolun. Bence cloudflare dns kullanmak lazım. Yasaklı sitelere giriş konusunda harika çalışıyor. Hatta dnsleri modem içerisinden değiştirin. Zira tüm cihazlarda otomatik çalışıyor.

Top Bottom