RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,885
Hepsine giriyor. Özellike Foruma.Aklıma yapmak-eda geliyor, sonra hub diye bi yer vardı. Ama donanım arşivi forum favorim.
Hepsine giriyor. Özellike Foruma.Aklıma yapmak-eda geliyor, sonra hub diye bi yer vardı. Ama donanım arşivi forum favorim.
Hub a girmemesi lazım aslında arkada açık olan bir vpn programı var mı?Hepsine giriyor. Özellike Foruma.
Yok. Gayette dümdüz giriyor.Hub a girmemesi lazım aslında arkada açık olan bir vpn programı var mı?![]()
Nasıl ya. HUB yasaklı site girmemesi lazım.Yok. Gayette dümdüz giriyor.
tarayıcıyı da mı overclockladınYok. Gayette dümdüz giriyor.
Galiba. Adam en son klavye ye de OC yapacak klavye kendisi yazacak.tarayıcıyı da mı overclockladın
Türkiye kendisi yasaklamıştı galiba.Yok. Gayette dümdüz giriyor.
TeşekkürlerSelam sevgili forum üyeler,
Direk konuya geçeyim VPN sitelere girmemizi yavaşlatıyor. Normalde 5 saniyede giriyorsak VPN ile 10 saniyede giriyor.
İsterseniz nasıl yapıldığına başlayalım.
Not: Herhangi bir dava vb. şeyden sorumlu değilim. Bu taktik %90 işe yarıyor.
İlk önce sitemizi Google'de arıyoruz. Ben bunu YouTube için yapacağım. Yasak değil fakat başımım belaya girmesini istemem.(Direk bağlantıya olarak girmeyin.)
Alıntıyı görüntüle
Şimdi ise F12 tuşuna basacağız. Laptoplar fn+F12 tuşunun üstünde yazdığı tuş.
Daha sonra resimdeki kısma tıklıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Tıkladıktan sonra mavi olacak orası. Sonra F5'e basıyoruz. Laptop için fn+F5'in olduğu tuş. Bastıktan sonra resimdeki çarpı ya basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Artık çoğu yasaklı siteye girebilirsiniz.
Bu taktiğin çalışma mantığı çok basit aslında. Telefonlardaki tasarruf modu Google sunucularına bağlanıp yapıyor. Bizde tarayıcıda telefon gibi görünüyoruz. Bizde yasaklı olan A sunucusu yerine Google'nin B sunucusuna giriyoruz.
Düzenleme: Bedava ve en hızlı VPN Cloudflare WARP. Önerimdir.
Bunu rehberde anlatmıştım. Modemde birden fazla DNS otomatik kurulu olarak geldiği için modem kafayı sıyırıyor.Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense![]()
Zaten devredışıydı. Yok yazıyodu orda sonra adguard koydumBunu rehberde anlatmıştım. Modemde birden fazla DNS otomatik kurulu olarak geldiği için modem kafayı sıyırıyor.
Geliştirici sürümünde veya diğer sürümlerde varsa Bileşen seçeneklerine gelip AdGuard DNS Dışında otomatik kurulu gelen SafeDNS Kaldırılmalı, başka bir DNS Olmamalıdır. Bu işlem yapılırsa her türlü İnternet Güvenliği sekmesindeki AdGuard çalışır.