Neler Yeni

Çözüldü✓ Vr Pirates güvenilir midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Kaan dok
vrpirateden beat saber indirdim fakat bu uygulama virüslü müdür veya cihazıma (quest2) herhangi bir zarar verir mi ayrıca cihazın uygulamasından ban vesaire yer miyim

Deeps

80+
vrpirateden beat saber indirdim fakat bu uygulama virüslü müdür veya cihazıma (quest2) herhangi bir zarar verir mi ayrıca cihazın uygulamasından ban vesaire yer miyim
vrpirate'de ki uygulama yada oyunlar cracklidir. Zarar verme ihtimali mevcut o zarar da kişisel meta hesabını sıkıntıya sokar. Temiz bir facebook hesabı ile vr'ı bağlarsan min zararla kurtulursun. Cihaz mac ban yemez.

penthaL

80+
VR alacak kadar lükse harcayacak paran var ama oyun alacak paran yok öyle mi? Yazık. Sonra oyunlarda Türkçe altyazı neden desteklenmiyor diye ağlıyorsunuz. her şey mübah size.

Deeps

80+
Ülkendeki ekonomik sorunlar oyun yapımcısının sorumluluğunda mı? Paran yoksa oynamayacaksın, bu kadar basit. Sen paran yok diye hırsızlık yapıyor musun?
Doğruları söyleyince bana kızgın atmış birde :devilish:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Kaan dok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkendeki ekonomik sorunlar oyun yapımcısının sorumluluğunda mı? Paran yoksa oynamayacaksın, bu kadar basit. Sen paran yok diye hırsızlık yapıyor musun?
eğer sen çok zekiysen gidip bir oyuna 40 dolar verebilirsin ama öyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum ayrıca emin ol maddi durumum iyi fakat boş şeylere para harcamak istemiyorum eğerki ben gidip 3 tane oyun alırsam bana en az 2000 tl ye patlar

Ekler

• IMG_0926.jpeg
    IMG_0926.jpeg
    1.2 MB · Hit: 17
  • IMG_0927.png
    IMG_0927.png
    3.5 MB · Hit: 16

DogancanYr

80+ Bronze
Peki sen nasıl oynuyorsun ?
Param var ise alırım yoksa başka yol bulurum seni ilgilendirmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Kaan dok
sadece konuşuyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

vrpirate'de ki uygulama yada oyunlar cracklidir. Zarar verme ihtimali mevcut o zarar da kişisel meta hesabını sıkıntıya sokar. Temiz bir facebook hesabı ile vr'ı bağlarsan min zararla kurtulursun. Cihaz mac ban yemez.
meta hesabımı kullanmıyorum zaten sadece facebook açılı onuda ek bir bağlantı olması için açtım ayrıca telefon numaram var ama ondan pek bişi olucağını sanmıyorum cevap için teşekkürler

Deeps

80+
sadece konuşuyorlar

meta hesabımı kullanmıyorum zaten sadece facebook açılı onuda ek bir bağlantı olması için açtım ayrıca telefon numaram var ama ondan pek bişi olucağını sanmıyorum cevap için teşekkürler
Sen yine de dikkat et DRM LOCK atarlar yakalarlarsa. hepsi biliyor da oculus kullanıcılarını kaçırmak istemiyorlar yoksa oynatmazlar. biraz yaygınlaşınca ban üstüne banları görürürz ilerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Kaan dok
Sen yine de dikkat et DRM LOCK atarlar yakalarlarsa. hepsi biliyor da oculus kullanıcılarını kaçırmak istemiyorlar yoksa oynatmazlar. biraz yaygınlaşınca ban üstüne banları görürürz ilerde

tamamdır yinede dikkatli olurum fakat ban atıcaklarını sanmam birde ban yersem sadece oculustan mı yerim yoksa her yerden mi ig facebook fln

penthaL

80+
Param yettiğince alıyorum param yetmiyorsa elimdeki oyunları oynuyorum. Nasıl sen bir mağazada paranın yettiğini alıyorsan, hırsızlık yapmıyorsan (ki kesin senin zihniyetinde biri hırsızlık yapıyordur.) oyun mağazası da dijital de olsa emeğin para karşılığı satıldığı bir mağaza. Param var ise alırım yoksa başka yol bulurum ne demek? Sen paran birşeye yetmediğinde hırsızlığa başvuruyorsun ve bunu normal olarak mı görüyorsun?

eğer sen çok zekiysen gidip bir oyuna 40 dolar verebilirsin ama öyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum ayrıca emin ol maddi durumum iyi fakat boş şeylere para harcamak istemiyorum eğerki ben gidip 3 tane oyun alırsam bana en az 2000 tl ye patlar
Boş şeyler derken? Ulan boş birşeyi niye crackli olarak sağdan soldan beleşe getirmeye çalışıp kullanmak istiyorsun o halde? Boş birşeyi tüketmeyi biliyorsun ama parasını ödemiyorsun terbiyesiz.

Top Bottom