Yüzde 10 yağ oranı gayet düşük. Güzel sayılar.Merhaba arkadaşlar, vücut kas ve yağ oranımı diyetisyen yardımı ile ölçtürdüm. Sizce nasıl bilen kişiler yorum yapabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
hocam yağ oranı düşük fakat karın kaslarım belirgin değil ve görselden gördüğümü söyliyeyim kollarımda biraz fazla yağlanma var sanki bunları nasıl azaltıp üzerine kas ekleyebilirim programda kollarıma daha sık yer vermeli miyim sizce?Yüzde 10 yağ oranı gayet düşük. Güzel sayılar.
Öncelikle kardiyo yapmamalısınız çünkü skinny fatsiniz. Ağırlık antrenmanına ve proteinli beslenmeye özen gösterin şekerden kalitesiz yağlardan uzak durun yeter.hocam yağ oranı düşük fakat karın kaslarım belirgin değil ve görselden gördüğümü söyliyeyim kollarımda biraz fazla yağlanma var sanki bunları nasıl azaltıp üzerine kas ekleyebilirim programda kollarıma daha sık yer vermeli miyim sizce?
skinny fat mi? öyle bir şey olduğumu bilmiyordum skinny fat olmam için zayıf olup yağ oranımın yüksek olması gerekmiyor muydu hocam benim yağ oranım %10Öncelikle kardiyo yapmamalısınız çünkü skinny fatsiniz. Ağırlık antrenmanına ve proteinli beslenmeye özen gösterin şekerden kalitesiz yağlardan uzak durun yeter.
yağ oranınız düşük olabilir fakat dış görünüşünüzü betimlemenize göre öylesiniz. Dediğim gibi haftada 1 2 kere kardiyo yapsanız yeter de artar ağırlık antrenmanlarına önem verin.skinny fat mi? öyle bir şey olduğumu bilmiyordum skinny fat olmam için zayıf olup yağ oranımın yüksek olması gerekmiyor muydu hocam benim yağ oranım %10