furmark videosu atmışlar 85 dereceydi çalışıyordu ama sonra dediler ki donuyor test yapamıyoruz bende 10dk geçmiş dondu mu yani dedim donuyor takılıyor falan dediler
Çok basit kartın fotoğrafı varsa arka plakasında seri numarası da vardır. Kartımı geri gönderin de o riske gir yaptıkları bakım ücreti 1.5k'ysa göndereyim kartımı verin de. Mecbur kartı geri gönderecekler bozuk farklı kart gönderemezler seri numarası uyuşmazsa polise giderek dolandırıcılıktan şikayet edersiniz. Gelen kart sizinse incelersiniz takar denersiniz belki bahsettikleri gibi sorunu yoktur olan sadece 1.5k bakım paranıza olur.
Thh belki ilgilenmeyebilir evet. Ama burda hepimiz sana yardım için hazırız sosyal medyanın gücünü kullanıp bu arkadaşları rezil edebilirsin. Yok ıslandı yok bakkala bırakmışlar ee seni ilgilendiren kısım nedir? Sen kartı sağlam yolladığına dair video fotoğraf seri no vs bilgilerine sahipsen sorun yok. Hem kartın gidecek hem paran yanacak üstüne birde bağırıp çağıracaklar afedersin de devamını söylemiyim tavsiyemi düşün.
haklısın snerji olayında arkadaş hakkını arayıp video çekmişti destek oldu bende videosunu beğenmiştim ancak o arkadaştaki durum biraz farklı arkadaş faturalı sıfır ürün almış benim kanıtım yok kargocu da bir şey olmaz diyor vuralelektronikte en ufak sorgumda sinirleniyor adam sinir hastası mı nedir anlamadım onlara kargoya gidip sizde şikayet oluşturun diyorum adam dinlemiyor beni bağırıyor telefonda ben hala konuşmaya çalışıyorum dost belledik seni düşman mı çıktın şimdi falan dedi telefonda ne alakaysa
forumda konu açtım diye delirdi adam telefonda sonradan kardeşi mi aldı bilmiyorumda sakinleşti bi 10 15dk geçince 8 sayfa değil 80 sayfa olsa ne olur falan filan moralim bozuluyor ya şu ekran kartı konusunu görünce oyun oynuyordum arkadaşlarla unutmuştum olayı şimdi bi gireyim youtube a dedim forum açıldı direkt bildirim gelmiş baktım yine hatırladım moralim bozuldu uğraşmak istemiyorum ya kim ne yaptıysa hakkım haram olsun kartı da yollarsa geri yollar bozuksa da satarım 2 3k ya burdaki yerel bilgisayarcılara
lavuuklara bak.sizin bi hatanız yok bu şekilde gönderelim bile demiyolar 1500e ya da karta çökmeye çalşıyorlar.peşini bırakma 5i q adamlara paranı yedirrme.kartını geri iste, videonu çek hazır böyle videolar tutuyor popüler.şikayetlerini de et işlemeye başlasın.
haklısın snerji olayında arkadaş hakkını arayıp video çekmişti destek oldu bende videosunu beğenmiştim ancak o arkadaştaki durum biraz farklı arkadaş faturalı sıfır ürün almış benim kanıtım yok kargocu da bir şey olmaz diyor vuralelektronikte en ufak sorgumda sinirleniyor adam sinir hastası mı nedir anlamadım onlara kargoya gidip sizde şikayet oluşturun diyorum adam dinlemiyor beni bağırıyor telefonda ben hala konuşmaya çalışıyorum dost belledik seni düşman mı çıktın şimdi falan dedi telefonda ne alakaysa
Mesaj otomatik birleştirildi:
forumda konu açtım diye delirdi adam telefonda sonradan kardeşi mi aldı bilmiyorumda sakinleşti bi 10 15dk geçince 8 sayfa değil 80 sayfa olsa ne olur falan filan moralim bozuluyor ya şu ekran kartı konusunu görünce oyun oynuyordum arkadaşlarla unutmuştum olayı şimdi bi gireyim youtube a dedim forum açıldı direkt bildirim gelmiş baktım yine hatırladım moralim bozuldu uğraşmak istemiyorum ya kim ne yaptıysa hakkım haram olsun kartı da yollarsa geri yollar bozuksa da satarım 2 3k ya burdaki yerel bilgisayarcılara
Valla en güzeli sosyal medya da bunları rezil etmek. Bu samimiyet bu cesaret nereden geliyor çok merak ediyorum kendi malınızın düşmanı olmayın hakkınızı arayın
az önce aradılar karta 1500 lira harcadıklarını termal padlerini değiştirdiklerini ama kartın testleri geçemediğini sıcaklığın 85 derece olduğunu furmark ekranında donduğunu söylediler bende thh ye başvurup market ve kargo dan birinin yaptığını söyleceğimden bahsettim onlarda market yapmadı diye ısrar etti bende ekran kartı böyle işime yaramaz dedim mezat olarak satarsın fanları arka kasası kullanılır dedi trakyada arkadaşı varmış ondan fiyat alacağım 2 2.5k ya satarsın dedi ben yolladığımda çalışıyordu kart kargoda ıslanmış biz bir şey yapamayız diyorlar yurtiçi kargo ile anlaşmalarıda var çok ilginç
alış veriş yapmak isteyen arkadaş olursa tavsiyem gidip elden alın veya satın benim yaptığım enayilik resmen herkes haklarında olumlu yorum yapmış adamlar beni değil marketi savunuyor
Sizin izniniz olmadan ne hakla karta müdahale ediyorlar (izninizin olmadığını varsayıyorum) eğer durum böyleyse karta yetkisiz müdahale yapıldı bilgim dahilinde olmayan ve bu sırada teknisyen hatası diyip her türlü suçu üstlerine yukabilirsiniz evet normalde suç yıkmak iyi bir şey değildir ama bu durumda kötü bir şey de değildir
Sizin izniniz olmadan ne hakla karta müdahale ediyorlar (izninizin olmadığını varsayıyorum) eğer durum böyleyse karta yetkisiz müdahale yapıldı bilgim dahilinde olmayan ve bu sırada teknisyen hatası diyip her türlü suçu üstlerine yukabilirsiniz evet normalde suç yıkmak iyi bir şey değildir ama bu durumda kötü bir şey de değildir
ilgileneceklerini söylediler ilgilenmediler konuyu okuyan arkadaşlar bu ayılardan uzak dursun telefonda küfür ediyor bana mı ettin sen onu dava açarım sana diyorum sonra yok kargoya ettim kardeşim sana etmedim diyorlar alış veriş yaparken gayet güzel yüzlüler en ufak pürüz çıkınca dağ ayısına dönüşüyor bunlar artık kendilerine ulaşmayacağım her hangi bir kanal üzerinden ancak bu iş burada bitmedi onlara söyledim adresleri telefonları açık günümüz teknoloji devri ben değil onlar uğraşacak artık
ilgileneceklerini söylediler ilgilenmediler konuyu okuyan arkadaşlar bu ayılardan uzak dursun telefonda küfür ediyor bana mı ettin sen onu dava açarım sana diyorum sonra yok kargoya ettim kardeşim sana etmedim diyorlar alış veriş yaparken gayet güzel yüzlüler en ufak pürüz çıkınca dağ ayısına dönüşüyor bunlar artık kendilerine ulaşmayacağım her hangi bir kanal üzerinden ancak bu iş burada bitmedi onlara söyledim adresleri telefonları açık günümüz teknoloji devri ben değil onlar uğraşacak artık
Kargo firmasının alıcıya değil başkasına ürünü teslim etmiş olmasından dolayı kargonun başına gelebilecek zarardan kargo firması sorumlu tutulabilir. Vuralelektronik kargocuya bakkala teslim edin dediyse de kamera kayıtlarına bakılır, kargocu ıslak mı verdi vermedi mi görülür.
Islak vermediyse bakkalda başına bir şey gelmiştir ve sorumlusu alıcı yani Vuralelektroniktir. İşin ucunu bırakmış olmana üzüldüm. Böyle böyle milleti tokatlayarak geçimlerini sağlıyor insanlar.
Kargo firmasının alıcıya değil başkasına ürünü teslim etmiş olmasından dolayı kargonun başına gelebilecek zarardan kargo firması sorumlu tutulabilir. Vuralelektronik kargocuya bakkala teslim edin dediyse de kamera kayıtlarına bakılır, kargocu ıslak mı verdi vermedi mi görülür.
Islak vermediyse bakkalda başına bir şey gelmiştir ve sorumlusu alıcı yani Vuralelektroniktir. İşin ucunu bırakmış olmana üzüldüm. Böyle böyle milleti tokatlayarak geçimlerini sağlıyor insanlar.
kartı alıcı ödemeli geri yolladılar baktım gerçekten kutusu falan sırıl sıklam kartı bilgisayara takıp test ettim çok ısınıyordu ama hiç atma veya donma yapmıyordu 10dk furmark testi alıp kutuyu çöpe atıp sahibindende ilan açtım sorunlarını belirtip 5500 e koydum 5000 e anlaşıp birine sattım kartı bu bilgisayarcı bozuntusu da bir sorun yaşayanlara dönüş yapmıyor mesaide değiliz falan diyip instadan story atıyorlar