VXE R1 Hiç kapatmıyorum çok sorun olur mu?

fenci

80+
Reaksiyon skoru
20
Hayırlı Bayramlar, VXE R1 modelini usb ile kullanıyorum ve alt düğmelerden hiç kapatmıyorum. Kendisi kapanıyordur mutlaka ama elim değdiğinde falan hemen ışığı yanıyor, hazırda mı bekliyor? Pilin bitmesine çok etkisi olur mu, sürekli düğmeyi kullanmak istemiyorum.

Hayırlı Bayramlar, VXE R1 modelini usb ile kullanıyorum ve alt düğmelerden hiç kapatmıyorum. Kendisi kapanıyordur mutlaka ama elim değdiğinde falan hemen ışığı yanıyor, hazırda mı bekliyor? Pilin bitmesine çok etkisi olur mu, sürekli düğmeyi kullanmak istemiyorum.
sorun olacagini sanmiyorum driverda uyku suresi belirleme vardi sanirim vxe mad r cihazinda 30 sn sonra uygu moduna aliyor.

sorun olacagini sanmiyorum driverda uyku suresi belirleme vardi sanirim vxe mad r cihazinda 30 sn sonra uygu moduna aliyor.
Düşünmüşlerdir herhalde onu da bence de, elimi dokunduğum an uyanıyor baya hassasmış. Teşekkür ederim cevap için

Düşünmüşlerdir herhalde onu da bence de, elimi dokunduğum an uyanıyor baya hassasmış. Teşekkür ederim cevap için
Hocam bendede aynı model var. Altaki on off tuşundan kapanmıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok etkisi olmaz ama nası kapanmıyor ki

Hocam bendede aynı model var. Altaki on off tuşundan kapanmıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok etkisi olmaz ama nası kapanmıyor ki
Altta kaydırmalı tuş var ama ben her seferinde onu kullanmak istemiyorum 😁

Altta kaydırmalı tuş var ama ben her seferinde onu kullanmak istemiyorum 😁
Hocam ozaman atk v hubtan uyku modunu ayarla ama ordada dokunduğun gibi geri açılır mouse. Komple kapatmak için mecbur aşağıdan kapatcan. Hem zahmetli bi iş değil zaten

bir şey olmaz ondan ayarlardan uyku modunu 1dk falan yap şarjın bitmez o şekilde

otomatik 1dk sonra uyku modu ile geliyor zaaten
1749379494344.webp

Geri