Wallpaper Engine alacağım ama çok kararsızım

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,853
Arkadaşlar valla cazibesine dayanamadım o yüzden wallpaper engine almaya karar verdim ama bir yandan da elim gitmiyor. Çünkü sistemim masaüstünde 4-5.5gb arası ram kullanıyor. Ara sıra %75'i de gördüğünü bilirim ram kullanımında. Sizce bir sıkıntı olur mu ayarları optimize etsem uygulamayı alınca. Sadece oyun oynarken devre dışı bırakmak istiyorum hareket özelliğini. Sizce ne yapayım?

Sistemim; İ5 2400, GTX 1650 Aero, 8GB ram 1333mhz

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar @KaanCK @Fiery @VitoScaletta @crazyreign @$ilentX

Arkadaşlar valla cazibesine dayanamadım o yüzden wallpaper engine almaya karar verdim ama bir yandan da elim gitmiyor. Çünkü sistemim masaüstünde 4-5.5gb arası RAM kullanıyor. Ara sıra %75'i de gördüğünü bilirim RAM kullanımında. Sizce bir sıkıntı olur mu ayarları optimize etsem uygulamayı alınca. Sadece oyun oynarken devre dışı bırakmak istiyorum hareket özelliğini. Sizce ne yapayım?

Sistemim; İ5 2400, GTX 1650 Aero, 8GB RAM 1333mhz

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar @KaanCK @Fiery @VitoScaletta @crazyreign @$ilentX
al gitsin çoğu teması muhteşem görünüyor oyun oynarken kapatıcaksan sıkıntı yok

HDD kullandığım için masaüstü pek seri çalışmıyor ara sıra kasma oluyor ve yavaşlama çok doğal olarak yaşanıyor o yüzden aklımı çeliyor bunlar.

Arkadaşlar valla cazibesine dayanamadım o yüzden wallpaper engine almaya karar verdim ama bir yandan da elim gitmiyor. Çünkü sistemim masaüstünde 4-5.5gb arası RAM kullanıyor. Ara sıra %75'i de gördüğünü bilirim RAM kullanımında. Sizce bir sıkıntı olur mu ayarları optimize etsem uygulamayı alınca. Sadece oyun oynarken devre dışı bırakmak istiyorum hareket özelliğini. Sizce ne yapayım?

denemekten zarar gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o değilde pp na 1 kere bakıyorum sonra bidaha bakıyorum 😂

Merhaba , Program Bende En Fazla 30MB Ram Kullanıyor , Azda Ekran Kartı ve İşlemci.
Çekinmeden Alıp Kurabilirsin.

Merhaba , Program Bende En Fazla 30MB RAM Kullanıyor , Azda Ekran Kartı ve İşlemci.
Çekinmeden Alıp Kurabilirsin.
Valla hocam HDD kaynaklı yavaşlık bir yana bu da etkiler diye çok korktum açıkçası sağ olasın yorumun için.

• Beğen
Reaksiyonlar: emmi
Ekranda sürekli oyun/tarayıcı/uygulama açık, duvar kağıdını gördüğüm yok.
O yüzden kullanmıyorum uygulamayı. (R5 3600 + GTX 1660 Ti)
Senin sistem daha düşük seviyede, bence hiç gerek yok yük etmene.

Ekranda sürekli oyun/tarayıcı/uygulama açık, duvar kağıdını gördüğüm yok.
O yüzden kullanmıyorum uygulamayı. (R5 3600 + GTX 1660 Ti)
Senin sistem daha düşük seviyede, bence hiç gerek yok yük etmene.
Hocam ben masaüstüne çok bakıyorum ani maksimum en fazla tarayıcım ve discord açık kalıyor. Böyle bir kullanım tarzı için önerir misin acaba bana?

Hocam ben masaüstüne çok bakıyorum ani maksimum en fazla tarayıcım ve discord açık kalıyor. Böyle bir kullanım tarzı için önerir misin acaba bana?
Tamamen zevk meselesi, sonuçta senin sistemin.
Eğer istiyorsan, al kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,490
Üyeler
190,222
Son üye
khosimmcom
Geri