👀Wallpaper Engine'de Virüslü İçerikler Tespit Edildi !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,397
Kaspersky, yürüttüğü çalışmalar sonucunda Steam'in en popüler duvar kağıdı uygulaması olan Wallpaper Engine'de binlerce indirmesi olan ve kötü amaçlı yazılım içeren duvar kağıtları tespit edildiğini duyurdu !

Duruma Steam ve Kaspersky'in müdahale ettiği açıklansa da tek kaynaktan olmadığı için risk halen mevcut.
Öncelikli hedef ülkeler arasında yer almıyoruz ancak çok kullanıyorsanız siz yine de bir tarama yapın içiniz rahat olsun.

Makalenin tamamı için👉 https://www.kaspersky.com/about/pre...geting-steam-users-through-infected-wallpaper

1781732463429.webp

1781732792067.webp
1781732804016.webp

Son düzenleme:
Kaspersky, yürüttüğü çalışmalar sonucunda Steam'in en popüler duvar kağıdı uygulaması olan Wallpaper Engine'de binlerce indirmesi olan ve kötü amaçlı yazılım içeren duvar kağıtları tespit edildiğini duyurdu !

Duruma Steam ve Kaspersky'ın müdahale ettiği açıklansa da risk halen mevcut.
Öncelikli hedef ülkeler arasında yer almıyoruz ancak çok kullanıyorsanız siz yine de bir tarama yapın içiniz rahat olsun.

Makalenin tamamı için👉 https://www.kaspersky.com/about/pre...geting-steam-users-through-infected-wallpaper

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın açtığı konuyla alakalı sanırım.
Dün format attım indirmeye korktum tekrar

Arkadaşın açtığı konuyla alakalı sanırım.
Dün format attım indirmeye korktum tekrar
ha açılmış onu farketmemişim. Ben pc yi ilk aldığımda hevesimi aldım ondan sonra bir daha açmadım, bir şey olmaz herhalde :kekw:

ha açılmış onu farketmemişim. Ben pc yi ilk aldığımda hevesimi aldım ondan sonra bir daha açmadım, bir şey olmaz herhalde :kekw:
Oled için kullanıyordum ben de. Ama düz siyah wallpaper kullanıyorum artık.
Programda değil de uygulamadan abone olunan live wallpaper lar ile ilgli risk var sanırım dimi

kesin hentai wallpaperıdır bunlar şu görsellerden içeriğin başka bir şey çıkma ihtimali yok

Oled için kullanıyordum ben de. Ama düz siyah wallpaper kullanıyorum artık.
Programda değil de uygulamadan abone olunan live wallpaper lar ile ilgli risk var sanırım dimi
hatırlamıyorum hocam makalede tamamı vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesin hentai wallpaperıdır bunlar başka olasılık yok
hedef ülkeler başlıca çin ve rusya olduğu için normal :kekw:

Duruma Steam ve Kaspersky'in müdahale ettiği açıklansa da tek kaynaktan olmadığı için risk halen mevcut.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hep Anime Şeyleri İzlemekten Bulaştı :D

hatırlamıyorum hocam makalede tamamı vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hedef ülkeler başlıca çin ve rusya olduğu için normal :kekw:
wallpaper enginedan hentai indirip izleyen adamlardaki vizyon dehşet bir şey arama barındaki filtreyi kaldırsam direk tonlarca hentai çıkıyor işiniz gücünüz yok mu abi ya

wallpaper enginedan hentai indirip izleyen adamlardaki vizyon dehşet bir şey arama barındaki filtreyi kaldırsam direk tonlarca hentai çıkıyor işiniz gücünüz yok mu abi ya
Hentai wallpaper olarak değil de figür olarak biraz abarttım sanırım 😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,817
Üyeler
197,760
Son üye
BeraDaştan