⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Dolar bazını alırlar bence ama ilk başta açılışa özel güzel indirimlerin olacağını düşünüyorum
İthal ürünler dolar bazlı fiyatı + vergi ile satılır ama ithal üründen çok diğer marketler gibi %90 oranında yerel ürünlere odaklanacağını düşünüyorum. Dolayısıyla pek farkeden bir şey olmayacak gibi.

Niye öyle diyosunuz beyfendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anadolu yakasına mı açıcak avrupa yakasına mı kaç şube olucak
Hepsi soru işareti henüz

Batılı değerler loding...
Derken

İthal ürünler dolar bazlı fiyatı + vergi ile satılır ama ithal üründen çok diğer marketler gibi %90 oranında yerel ürünlere odaklanacağını düşünüyorum. Dolayısıyla pek farkeden bir şey olmayacak gibi.
Bence ithalde olur, yerli üründe. İki tarafıda kaybetmemeye çalışırlar. Dediğin gibi pahalı olur ama yapıcak bişey yok

Kesin gelecek diye bişey yok daha ofis açıyor. Ama gelirse iyi olur üç harflilere karşı rekabet olur.

Hep gitmek istemişimdir çok merak ediyordum bence çok güzel bi haber.
Bende öyle

Kesin gelecek diye bişey yok daha ofis açıyor. Ama gelirse iyi olur üç harflilere karşı rekabet olur.
Ofisten sonra yer araştırırlar bence ikea büyüklüğünde bi kaç şehire açarlar tahminimce

Kafasına göre zam yapan 3 harflere rakip olur.
Aynen öyle iyi oldu bu

iyi olur gibi

Eğer gerçekten Walmart kalitesiyle iş yaparlarsa ve faaliyet gösterirlerse 3 harfli marketlere sağlam bir rakip olurlar ayırca halka da çok faydalı olacağını düşünüyorum malum Walmart'ın güzel fırsatları olabiliyor.

Eğer gerçekten Walmart kalitesiyle iş yaparlarsa ve faaliyet gösterirlerse 3 harfli marketlere sağlam bir rakip olurlar ayırca halka da çok faydalı olacağını düşünüyorum malum Walmart'ın güzel fırsatları olabiliyor.
Aynen öyle, inşallah güzel olur ya

metro gibi olacak heralde
Banada öyle geliyor

İnşallah

Bende öyle

Ofisten sonra yer araştırırlar bence ikea büyüklüğünde bi kaç şehire açarlar tahminimce

Aynen öyle iyi oldu bu
Açılırsa Ankara İzmir İstanbul olur başlangıçta sonra yayılır bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri