İthal ürünler dolar bazlı fiyatı + vergi ile satılır ama ithal üründen çok diğer marketler gibi %90 oranında yerel ürünlere odaklanacağını düşünüyorum. Dolayısıyla pek farkeden bir şey olmayacak gibi.Dolar bazını alırlar bence ama ilk başta açılışa özel güzel indirimlerin olacağını düşünüyorum
Niye öyle diyosunuz beyfendi
Hepsi soru işareti henüzanadolu yakasına mı açıcak avrupa yakasına mı kaç şube olucak
DerkenBatılı değerler loding...
Bence ithalde olur, yerli üründe. İki tarafıda kaybetmemeye çalışırlar. Dediğin gibi pahalı olur ama yapıcak bişey yokİthal ürünler dolar bazlı fiyatı + vergi ile satılır ama ithal üründen çok diğer marketler gibi %90 oranında yerel ürünlere odaklanacağını düşünüyorum. Dolayısıyla pek farkeden bir şey olmayacak gibi.
Hep gitmek istemişimdir çok merak ediyordum bence çok güzel bi haber.Alıntıyı görüntüle
WALMART Türkiye açılıyor.
Ne düşünüyorsunuz?
3 Harflilere sağlam rakip olacak bence, süper bi haber.
Bende öyleHep gitmek istemişimdir çok merak ediyordum bence çok güzel bi haber.
Ofisten sonra yer araştırırlar bence ikea büyüklüğünde bi kaç şehire açarlar tahminimceKesin gelecek diye bişey yok daha ofis açıyor. Ama gelirse iyi olur üç harflilere karşı rekabet olur.
Aynen öyle iyi oldu buKafasına göre zam yapan 3 harflere rakip olur.
Aynen öyle, inşallah güzel olur yaEğer gerçekten Walmart kalitesiyle iş yaparlarsa ve faaliyet gösterirlerse 3 harfli marketlere sağlam bir rakip olurlar ayırca halka da çok faydalı olacağını düşünüyorum malum Walmart'ın güzel fırsatları olabiliyor.
Banada öyle geliyormetro gibi olacak heralde
İnşallahiyi olur gibi
Metro gibi bir sistemle ilerlerse 3 büyüklere rakip olamaz.Alıntıyı görüntüle
WALMART Türkiye açılıyor.
Ne düşünüyorsunuz?
3 Harflilere sağlam rakip olacak bence, süper bi haber.
Açılırsa Ankara İzmir İstanbul olur başlangıçta sonra yayılır bakalım.Bende öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ofisten sonra yer araştırırlar bence ikea büyüklüğünde bi kaç şehire açarlar tahminimce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle iyi oldu bu