Neler Yeni

WandaVision dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz[Spoiler İçerir]

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
WandaVision dizisi bildiğiniz gibi dün final yaptı ve bende sizin düşüncelerinizi merak ettim.Öncelikle kendi görüşlerimi sıralayacağım

Ben direkt final bölümü hakkında konuşacağım bence dizi diğer bölümlere göre daha düşük tempoda final yaptı ben daha güçlü bir final bekliyordum ama bu finalde gayet iyiydi.Wanda ve Agatha'nın arasında geçen dövüşte Wanda'nın Agatha'yı run alfabesi ile güçlerini etkisiz hale getirmesi çok iyiydi ve geçen bölümde Wanda kendisine yapılanın intikamını gayet iyi aldı.Beyaz Vision'a ne olduğunu ben şahsen anlamadım oradan direkt uzaklaştı ama ilerleyen filmlerde kendisini kesinlikle göreceğiz ve After Credits kısmında Wanda'nın büyü kitabını okurken çocuklarının sesini duyması Dr.Strange'in ikinci filminde Wanda'nın ana kötü olabileceğini düşündürdü bana.
Benim yorumum bunlardı yazım hataları için şimdiden kusura bakmayın biraz aceleye geldi :)

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aklımda kalan tek soru
Beyaz vision'a ne oldu?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklımda kalan tek soru
Beyaz vision'a ne oldu?
Benim de aklıma o takıldı vision ile arasında bir veri akışı oldu ve bence beyaz vision ı başka projede tekrar gösterecekler yoksa çok saçma olur

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benim de aklıma o takıldı vision ile arasında bir veri akışı oldu ve bence beyaz vision ı başka projede tekrar gösterecekler yoksa çok saçma olur
Bende göstereceklerini düşünüyorum ve Doctor Strange'in ikinci filminin konusu bence yüz 90 Wanda ve güçleri ile alakalı olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,610
Üyeler
167,528
Son üye
Tacion
Top Bottom