MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Warzone indirdim dün. Bugün de tam bir maç atıp 2.sine geçtim ki bir anda ekran dondu ses gitti. Klavye ve mouse da gitti. Hatta erkanımda Radeon FPS göstergesi vardı o da gitti. Bu da demek oluyor ki Radeon Software da kapandı. Nedeni nedir? Şimdi sistemi yeniden başlattım kasa düğmesinden.
Arkadaşlar sanırsam Warzone oyun içinde ekran kartı driver'ında bir problem var. ALT+R ile driver sekmesini açamıyorum, ALT+TAB yapıp açınca da driver kasıyor. Ama oyun açık değilken bir problem yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar sanırsam Warzone oyun içinde ekran kartı driver'ında bir problem var. ALT+R ile driver sekmesini açamıyorum, ALT+TAB yapıp açınca da driver kasıyor. Ama oyun açık değilken bir problem yok.
Arkadaşlar yok mu hiç bi bilgisi, fikri olan ya?Warzone indirdim dün. Bugün de tam bir maç atıp 2.sine geçtim ki bir anda ekran dondu ses gitti. Klavye ve mouse da gitti. Hatta erkanımda Radeon FPS göstergesi vardı o da gitti. Bu da demek oluyor ki Radeon Software da kapandı. Nedeni nedir? Şimdi sistemi yeniden başlattım kasa düğmesinden.
Son düzenleme: