recepcan 80+ Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 153 Reaksiyon skoru 47 27 Mayıs 2022 #1 PS4 kullanıyorum, ağ bağlantı testim normal, diğer oyunlarda sıkıntı yok. Yardımınızı bekliyorum. DNS değiştirme çözümlerini denedim, işe yaramadı.
PS4 kullanıyorum, ağ bağlantı testim normal, diğer oyunlarda sıkıntı yok. Yardımınızı bekliyorum. DNS değiştirme çözümlerini denedim, işe yaramadı.
Vesselam 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 999 Reaksiyon skoru 1,171 28 Mayıs 2022 #2 recepcan yazmış: PS4 kullanıyorum, ağ bağlantı testim normal, diğer oyunlarda sıkıntı yok. Yardımınızı bekliyorum. DNS değiştirme çözümlerini denedim, işe yaramadı. Devamı için tıklayın... Aynı sorunu yaşamıştım da sorun neydi unuttum. Psn hesabın kayıtlı mı konsolda?
recepcan yazmış: PS4 kullanıyorum, ağ bağlantı testim normal, diğer oyunlarda sıkıntı yok. Yardımınızı bekliyorum. DNS değiştirme çözümlerini denedim, işe yaramadı. Devamı için tıklayın... Aynı sorunu yaşamıştım da sorun neydi unuttum. Psn hesabın kayıtlı mı konsolda?
recepcan 80+ Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 153 Reaksiyon skoru 47 29 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Vesselam yazmış: Aynı sorunu yaşamıştım da sorun neydi unuttum. Psn hesabın kayıtlı mı konsolda? Devamı için tıklayın... Sorunu çözdüm.
Vesselam yazmış: Aynı sorunu yaşamıştım da sorun neydi unuttum. Psn hesabın kayıtlı mı konsolda? Devamı için tıklayın... Sorunu çözdüm.