Neler Yeni

Watch 6 Classic alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Herkese iyi öğlenler ve iyi forumlar,

Akıllı saat almayı düşünüyorum Telefon olarak S21 Fe kullandığım için Samsung tarafından bi saat almak mantıklı geldi. Sizce bu model alınır mı yoksa başka öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
kerem aydınalp
Ben yarın alıyorum hocam kargosu falan geldiğinde haber ederim. daha önce 44mm kullanmıştım çok güzeldi.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Ferhat Bilgi
Tamam hocam teslim alınca yazarsın.
Ben 46mm aldım kullanıyorum şarj 1.5 gün ort gidiyor kullanışlılık olarak kullanışlı özellikle google asistanı kurduktan sonra daha güzel oluyor ben beğendim memnunum tasarım olarak da güzel sadece kasayı biraz korumak lazım o kadar para verdiğin saat çizilince biraz canın acıyor onun dışında navigasyon falan var aramaları müzikleri kontrol ediyorsun bi saatten beklentin neyse benve bu saat hepsini karşılıyor güzel günlerde kullanamn dileğiyle ayriyeten bazı yerlerde ufak ufak takılmalar oluyor ama rahatsız edecek derece değil bilgine

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 46mm aldım kullanıyorum şarj 1.5 gün ort gidiyor kullanışlılık olarak kullanışlı özellikle google asistanı kurduktan sonra daha güzel oluyor ben beğendim memnunum tasarım olarak da güzel sadece kasayı biraz korumak lazım o kadar para verdiğin saat çizilince biraz canın acıyor onun dışında navigasyon falan var aramaları müzikleri kontrol ediyorsun bi saatten beklentin neyse benve bu saat hepsini karşılıyor güzel günlerde kullanamn dileğiyle ayriyeten bazı yerlerde ufak ufak takılmalar oluyor ama rahatsız edecek derece değil bilgine
Sağol hocam bilgilendirme için

Top Bottom