Yardım watman mı yedim yardım

Connex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
440
arkadaslar boyle oldu ıkı fotodaki gibi amd seyı gelmedı noldu dedım programa gırdım boyle olmus ama sıstem sorun yok çalısıyor
ne olmustur

Ekler

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    39.4 KB · Hit: 202
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    1.5 MB · Hit: 203
arkadaslar boyle oldu ıkı fotodaki gibi amd seyı gelmedı noldu dedım programa gırdım boyle olmus ama sıstem sorun yok çalısıyor
ne olmustur
Evet wattman yemişsin dostum bendede aynısı oluyo ve bende driver komple siliniyo ki senin gibi sonra tekrar kendim yüklüyorum

Evet wattman yemişsin dostum bendede aynısı oluyo ve bende driver komple siliniyo ki senin gibi sonra tekrar kendim yüklüyorum
bende sılınmemıs ama su 2 fotodakı yer varya ordan gıtmıs

Bana siyah ekran giriyor ses var mouse galiba hareket ediyor çünkü bir şeylere basabiliyorum, fakat görüntü yok. Monitöre kapa aç yapıyorum düzeliyor bir kaç saniye de. Aynı yazıyı uyarı olarak veriyor geri bildirim vs. diye belirterek. Bende mi wattman yedim? Wattman ne onu bile bilmiyorum gerçi. Oyun içi ana menü de 1 2 kez yaşadım onun dışında hep youtube da denk geldi.

Bana siyah ekran giriyor ses var mouse galiba hareket ediyor çünkü bir şeylere basabiliyorum, fakat görüntü yok. Monitöre kapa aç yapıyorum düzeliyor bir kaç saniye de. Aynı yazıyı uyarı olarak veriyor geri bildirim vs. diye belirterek. Bende mi wattman yedim? Wattman ne onu bile bilmiyorum gerçi. Oyun içi ana menü de 1 2 kez yaşadım onun dışında hep youtube da denk geldi.
bana hıcbırsey olmadı sadece masaustu yenıleme ıcın baktım yoktu oyle anladım ama sıkıntı yasatmıyor yenı drıver kurmalı mıyım

monitörü kapatınca geçmiyor her hafta düzenli wattman yiyorum pcyii kapatıp açmadan geçmiyor

monitörü kapatınca geçmiyor her hafta düzenli wattman yiyorum pcyii kapatıp açmadan geçmiyor
ama nasıl oluyo knk benım sadece sımdı masaustunde yenılenın ordakı amd seyı gıttı uygulamada watmann dedı de bısey olmadı sıyah ekran takılma donma vs hıc drıver yuklemıcem sıkıntı yok cunku fps degerlero aynı

ama nasıl oluyo knk benım sadece sımdı masaustunde yenılenın ordakı amd seyı gıttı uygulamada watmann dedı de bısey olmadı sıyah ekran takılma donma vs hıc drıver yuklemıcem sıkıntı yok cunku fps degerlero aynı
o wattman değil ztn

ASUS PRIME B450MK 2
R5 5600
KINGSTON FURY HYPERX 3200 MHZ
XFX RX 6600XT
MP33 PRO 512 M2 SSD
HİGH POWER 600W 80 GOLD
MSİ MAG FORGE 100R
Post automatically merged:

YANİ ANLAMADIM
BIOS güncel mi? BIOS'tan D.O.C.P Profile 1 olarak açık mı?

ama

hocam bende xmp açılmıyor yok onlar standrt drekt 3200 calısıyor
Bu soruna 2 ay önce sanırım forumda bir arkadaşa denk gelmiştik ama onunda bellekler 3200 MHz'de çalışıyordu. Her yolu denemiştik ama D.O.C.P'yi aktif edememiştik. BIOS'tan F7 tuşu ile Advanced Moda geç hocam, oradan Aı Tweaker sekmesi göreceksin oranın fotoğrafını atar mısın?

Geri