Wattman hatası nasıl düzeltilir.

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Sadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.

Sorununun donanımsal anlaşmazlıktan olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. 2 gün öncesine kadar 6 ay RX 6600 kullandım hiç sorun yaşamadım. Biraz araştırıp en stabil sürüm hangisi öğren, sonra onu kur.

Sorununun donanımsal anlaşmazlıktan olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. 2 gün öncesine kadar 6 ay RX 6600 kullandım hiç sorun yaşamadım. Biraz araştırıp en stabil sürüm hangisi öğren, sonra onu kur.
Bildiğiniz stabil bir sürüm var mı ?

Sadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
Wattman hatası ekran kartını sıkıntı çıkarabilecek bir durumda ekran karının kendini korumaya almasıdır , wattman bilgisayarın herhangi bir parçasından kaynaklı olabilir . Wattman çoğunlukla ram den kaynaklanır . Ramlerin uymluluğunu ve kalitesini kontrol et daha sonra diğer parçalarına bak

BIOS'u sıfırla. XMP'yi şimdilik açma. Test et bakalım 1-2 gün Wattman vermeye devam edecek mi bakalım.

Çözüm Nvidia.

Adama amd alma nvidia al hata alma diyorum.
Cevaba bak iyide amd ucuz ucuz olması 5lira yerine 2 lira verip hata almak değil 5liralık kart ile %40performasn alıyorsam 2liralık kart ile %32 performasn almak isterim. ucuz diye olan hatayı kabul edemem para vermişim sonucta bir firmanın amacı para karşılığı hizmet vermektdir. Ben kendimi bildim bileli amd kanadında wattman var.

Son düzenleme:
Bende rx7900gre var bende hep wattman hatası alıyorum ama sadece cs de
ekran kartını değiştirmek istiyorum amd tarafı çok fp ama bu hatalar beni amd den uzaklaştırmaya sebebiyet veriyor nvidia alıcam galiba bu gidişle

Geri