Bende rx7900gre var bende hep wattman hatası alıyorum ama sadece cs deSadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
Bildiğiniz stabil bir sürüm var mı ?Sorununun donanımsal anlaşmazlıktan olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. 2 gün öncesine kadar 6 ay RX 6600 kullandım hiç sorun yaşamadım. Biraz araştırıp en stabil sürüm hangisi öğren, sonra onu kur.
Wattman hatası ekran kartını sıkıntı çıkarabilecek bir durumda ekran karının kendini korumaya almasıdır , wattman bilgisayarın herhangi bir parçasından kaynaklı olabilir . Wattman çoğunlukla ram den kaynaklanır . Ramlerin uymluluğunu ve kalitesini kontrol et daha sonra diğer parçalarına bakSadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
hocam internette aratıp 6600 kullananların önerdiklerinden bulabilirsin.Bildiğiniz stabil bir sürüm var mı ?
BIOS'u sıfırla. XMP'yi şimdilik açma. Test et bakalım 1-2 gün Wattman vermeye devam edecek mi bakalım.Sadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
Sadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
ekran kartını değiştirmek istiyorum amd tarafı çok fp ama bu hatalar beni amd den uzaklaştırmaya sebebiyet veriyor nvidia alıcam galiba bu gidişleBende rx7900gre var bende hep wattman hatası alıyorum ama sadece cs de