Teşekkür ederim.Ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucunda oluşan yazılımsal bir problem. Oyunların, uygulamaların aniden kapanmasına, hatta bilgisayarın kapanmasına neden olmaktadır.
Aslında UV + Genellikle güzel bir driver ile neredeyse çözüm bulunabiliyor ama asla kesin çözüm görmedim ben.Başından aşağı soğuk sular dökülür öncelikle, sonra çözümleri araştırırsın bulamazsın ve yeni driver gelene kadar oyun oynayamazsın. Yaşadım
evet dün yaşadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü bu hatanın nasıl lanet bir hata olduğunu maalesef ki biliyorum. dünden beri oyun girmedim sadece chromeda dolaşıyorum ve bluestacks'ı kapatıp açıtım bi 5-10 kere ama bir şey olmadı. inşallah ilk ve son defa olmuştur. çok korkuyorum oyunumu zehir edecek diye.@6n_adam bizzat dün yaşadı. Sorabilirsin.
Umarım bir daha yaşamazsınız hocam. Geçmiş olsun. Bu Wattman hatasının çözülememesi durumunda karta ne gibi zararlar gelir?evet dün yaşadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü bu hatanın nasıl lanet bir hata olduğunu maalesef ki biliyorum. dünden beri oyun girmedim sadece chromeda dolaşıyorum ve bluestacks'ı kapatıp açıtım bi 5-10 kere ama bir şey olmadı. inşallah ilk ve son defa olmuştur. çok korkuyorum oyunumu zehir edecek diye.
konuma bakmak istersen; burda anlattım başımdan geçenleri.
Yardım - Az önce wattman hatası aldım ciddi bir şey olmuş mudur?
merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldım bu sistemi şimdiye kadar elektrik kesintileri hariç hiç wattman hatası almamıştım. bu gün az önce bluestacksı açtım yükleme ekranı doldu tam whatsapp açılıyordu ki ekran dondu 3-4 saniyeliğine bluestacks kapandı ve wattman hatası verdi. bu aralar elektrikte...forum.donanimarsivi.com
Ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucunda oluşan yazılımsal bir problem. Oyunların, uygulamaların aniden kapanmasına, hatta bilgisayarın kapanmasına neden olmaktadır.
bir zarar vermez ancak oyundan atma, siyah ekran verme hatta sistem reset atma bile olabilir.Umarım bir daha yaşamazsınız hocam. Geçmiş olsun. Bu Wattman hatasının çözülememesi durumunda karta ne gibi zararlar gelir?
Hocam garanti almıyor mu ekran kartını?bir zarar vermez ancak oyundan atma, siyah ekran verme hatta sistem reset atma bile olabilir.
bunlar çok can sıkan durumlar. bence.