Neler Yeni

Yardım Web Site Tema Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Selamlar arkadaşlar, açmış olduğumuz firmamız için şöyle şık ve sade bir tema arıyorum. Firma cam balkon ve duşakabin sistemleri üzerine kurulu. Bu sektöre uygun bir tema varsa paylaşırsanız sevinirim. Ücretli olacaksa 200ü geçmezse iyi olur. Wordpress e entegre edilip sorunsuz çalışan bir tema da olur. 2 güne siteyi açmamız gerekiyor yardımınız lazım. 😅
İyi forumlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
At avrat silah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam daha çok genel bilgilerin bulunduğu ve referansların olduğu bi tanıtım sitesi olacak. Yeşil teması olursa güzel olur. Şuan kullanılan temayı hatırlamıyorum eve geçince yazarım. O tarzda temalar çok daha uygun olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Dayak
İlgilendiği Kategoriler
web tasarım
Instagram
barisdayak
Merhaba, web sitesi için tema seçimi gerçekten önemli bir adım. Tema seçerken sitenin hız, SEO uyumluluğu ve mobil cihazlarda düzgün çalışması gibi kriterlere dikkat etmelisiniz. Eğer WordPress kullanıyorsanız, Astra, GeneratePress veya OceanWP gibi hafif ve özelleştirilebilir temaları öneririm.
Ancak, tema seçmek kadar önemli olan bir diğer konu da temanın ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmesi ve performans optimizasyonudur. Eğer bu konuda profesyonel bir destek almak isterseniz, daha önce üzerinde çalıştığım projelerden ve WordPress uzmanlığımdan bahsettiğim bir rehberim mevcut. Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz: WordPress Web Tasarım Rehberi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir! Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım. 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,110
Üyeler
163,606
Son üye
Amownyy
Top Bottom