Yardım Web sitem icinde bir kac hata

Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar WordPress sitemde bir kaç hata alıyorum sizlerden yardım istiyorum.

Site Adresi: https://severaluminyum.com.tr/
1-) Web sitem doğru indexlenmiyor çoğu sayfa hiç sıralamada yok sitemi google da Sever alüminyum diye aratıyorum hiç bir sonuç çıkmıyor sitem ilk sayfayı bırak 30 sayfa içinde yok.

2-) Google da site:https://severaluminyum.com.tr/ diye arttığında bazı yazılar İngilizce fakat benim sitemde İngilizce yazı yok. Örnek ekliyorum resim olarak.

3-) mesela eklediğim resimde ilk sayfada müşteri cok önemlidir müşteri müşteri tarafından... diye yazı görünüyor ama sitemde oyle bir yazı da yok

Ekler

• Screenshot_20221115-024454_Chrome.jpg
    Screenshot_20221115-024454_Chrome.jpg
    580.2 KB · Hit: 59
Öncelikle aynı isimde bir firma daha var sanırım .com olan, onunla rekabet etmeniz gerekecek ilk sıraya çıkmak için.

SEO çalışması yapılmamış gibi görünüyor baktığımda, meta tagler yok. Öncelikle SEO kısmını güzelce halledip, hedef kitleye en iyi hale getirmeniz gerekir. Sonrasında backlink, reklam gibi çalışmalarla üst sıralara taşıyabilir, bilinirliği arttırabilirsiniz.

İletişim sayfasındaki "Hadi Konuşalım" kısmını almış Google, sayfa içerisinde mevcut olmayan hiçbir şeyi almaz. Bu da SEO description girmediğiniz için sayfa içindeki taglerden veri çekiyor.

Her şey hazır hale gelmeden Google anasayfayı indexlemiş olmalı, "müşteri müşteri" kısmını böyle açıklayabiliriz. Google Search Console üzerinden anasayfayı güncellemesini isteyebiliyorsunuz, kısa süre içerisinde etki edecektir. Öte yandan Google Search Console'a da düzgün bir sitemap bildirin SEO gibi ayarlamalar bitince.

Öncelikle aynı isimde bir firma daha var sanırım .com olan, onunla rekabet etmeniz gerekecek ilk sıraya çıkmak için.

SEO çalışması yapılmamış gibi görünüyor baktığımda, meta tagler yok. Öncelikle SEO kısmını güzelce halledip, hedef kitleye en iyi hale getirmeniz gerekir. Sonrasında backlink, reklam gibi çalışmalarla üst sıralara taşıyabilir, bilinirliği arttırabilirsiniz.

İletişim sayfasındaki "Hadi Konuşalım" kısmını almış Google, sayfa içerisinde mevcut olmayan hiçbir şeyi almaz. Bu da SEO description girmediğiniz için sayfa içindeki taglerden veri çekiyor.

Her şey hazır hale gelmeden Google anasayfayı indexlemiş olmalı, "müşteri müşteri" kısmını böyle açıklayabiliriz. Google Search Console üzerinden anasayfayı güncellemesini isteyebiliyorsunuz, kısa süre içerisinde etki edecektir. Öte yandan Google Search Console'a da düzgün bir sitemap bildirin SEO gibi ayarlamalar bitince.
Seo ayarlarını yapabileceğim yeri bilmiyorum destek olabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,690
Üyeler
186,518
Son üye
ahmet kuş
Geri