Hangisi ve fiyat nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O değil, daha ekran kartını almadık. Düşer, düşer diye umut ettikçe sanırım 9070XT beklerken 7800XT bile alamayacak duruma düşebiliriz.
Evet indirimdeki Apacher farklı, bence onu sistem kurmak isteyenin alması daha mantıklıydı, bende zaten Renegade var, bu biraz daha sistem için kaliteli SSD'si olup 2. SSD olarak kullanmalık güzel ürün.apacher görünce insanın buna ekmek veresi gelmiyor![]()
tabii ki alınabilir.
onu bunu geçte bu zamlardan nasibimizi alcaz galibaEvet indirimdeki Apacher farklı, bence onu sistem kurmak isteyenin alması daha mantıklıydı, bende zaten Renegade var, bu biraz daha sistem için kaliteli SSD'si olup 2. SSD olarak kullanmalık güzel ürün.
Apacher'i ben de görmüştüm ama 2. SSD olarak almak istemedim.
Evet hatırladım, temel sistem için bu daha mantıklı zaten.
Ne gibi sıkıntı?Kioxia 2TB Exceria Plus G3 alıp laptopuma bu ssd'yi takıp sistem kurmayı düşünüyordum ama çok sıkıntı olur mu dramsiz
Maalesef her zaman olduğu gibi ülkenin karanlık gündemi yine vatandaşı perişan ediyor.onu bunu geçte bu zamlardan nasibimizi alcaz galibaekran kartı alamadım yürek acısı fiyatlar oldu üzdü
düzgün stokta yok herhalde 2 sene beklerim düzgün bir şey gelmezse.
bırak ekran kartını benim daha işlemci almam gerek. 7800x3d düşünüyodum. artık düşünemiyom ağzıma tıktılar zamıHangisi ve fiyat nedir?
O değil, daha ekran kartını almadık. Düşer, düşer diye umut ettikçe sanırım 9070XT beklerken 7800XT bile alamayacak duruma düşebiliriz.
işlemci iyi kötü alınıryorda ekran kartı imkansız gibi sadasdbırak ekran kartını benim daha işlemci almam gerek. 7800x3d düşünüyodum. artık düşünemiyom ağzıma tıktılar zamı
5070 veya 9070 xt ekran kartını beslicek işlemdi gerek onlarda ortalama şuanda 10k ya yükseldi işteişlemci iyi kötü alınıryorda ekran kartı imkansız gibi sadasd
9700X candır ya, daha fazla zamlanmadan alıp geç bence.bırak ekran kartını benim daha işlemci almam gerek. 7800x3d düşünüyodum. artık düşünemiyom ağzıma tıktılar zamı
normalde ssd ler kullandıkça veya doldukça normalde vermesi gerektiği değerlerden daha az okurlar. ama dramler onu dengeleyip stabil tutuyor.Bu DRAM ne çözemedim gitti
Sata SSD bile yetiyor bana
4k monitörü beslicek ekran kartı almak aşırı masraflı şu zamanda 10 k ile yırtsam ne mutlu bana derdim 40-50 k gider gibi5070 veya 9070 xt ekran kartını beslicek işlemdi gerek onlarda ortalama şuanda 10k ya yükseldi işte