bana bildirim gelmedi daha o yüzden 8 şubata kadar kullanacaktım sonra silecektimZaten kaybetti ama kullanıcılar geri döner mi onu bilmem
o kötü olmuş kabul edenler içinBana gelmişti reddettim
Merak ettiğim kısım kabul edenler yine bu karara rağmen veri verecek mi
Tüm bilgilerin şirketlerle paylaşılıyor senin hakkında işlem yapabiliyolar senin önüne istedikleri gibi reklamlar sahte haberler çıkartarak senin kullandığın oyu bile değiştirebilirler.Sizin bilgilerinizi kim ne yapacak sorguladınız mı hiç? Üstelik siz telefonunuza indirdiğiniz her uygulamaya zaten her izni veriyorsunuz. O yüzden stres veya telaş yapmayın. Bilgileriniz zaten ellerinde
Evet, bilgilerimiz zaten onların elinde.Sizin bilgilerinizi kim ne yapacak sorguladınız mı hiç? Üstelik siz telefonunuza indirdiğiniz her uygulamaya zaten her izni veriyorsunuz. O yüzden stres veya telaş yapmayın. Bilgileriniz zaten ellerinde
Sence bunu isteseler yapamazlar mıydı? Bu sözleşme ile mi değişiyor her şey? Biraz geniş düşününTüm bilgilerin şirketlerle paylaşılıyor senin hakkında işlem yapabiliyolar senin önüne istedikleri gibi reklamlar sahte haberler çıkartarak senin kullandığın oyu bile değiştirebilirler.