WhatsApp Kararından Döndü

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,254
Screenshot_2021-01-10-22-58-06-05.jpg

Wp bu tweet doğru ise tweet'e göre kararından donmuş ne düşünüyorsunuz

Not:
-Bence belliydi zaten mesajlaşma uygulamaları içinde 3.cu sıraya kadar düştü popülerliği bitebilirdi
-Konu doğru yerde olmayabilir

güzel olmuş yoksa değişecektim kullanıcı kaybederdi

bana bildirim gelmedi daha o yüzden 8 şubata kadar kullanacaktım sonra silecektim
Bana gelmişti reddettim
Merak ettiğim kısım kabul edenler yine bu karara rağmen veri verecek mi

Bana ilk günü geldi. Uyku sersemiyle kabul ettim bilmiyorum :D

Sizin bilgilerinizi kim ne yapacak sorguladınız mı hiç? Üstelik siz telefonunuza indirdiğiniz her uygulamaya zaten her izni veriyorsunuz. O yüzden stres veya telaş yapmayın. Bilgileriniz zaten ellerinde

Arkadaşlar whatsapp daha öncede bilgilerinizi çalıyordu yani daha yeni çalmaya başlamadı sadece whatsapp değil instagram,facebookda çalıyor bilgilerinizi sadece çaldıkları için herhangi bir şikayetle karşılaşamamak için bunu resmiyete döktüler ve yasal olarak çalmaya devam ettiler bilgileri :).

ben kabul etmiştim giden gitti sanırsam

Sizin bilgilerinizi kim ne yapacak sorguladınız mı hiç? Üstelik siz telefonunuza indirdiğiniz her uygulamaya zaten her izni veriyorsunuz. O yüzden stres veya telaş yapmayın. Bilgileriniz zaten ellerinde
Tüm bilgilerin şirketlerle paylaşılıyor senin hakkında işlem yapabiliyolar senin önüne istedikleri gibi reklamlar sahte haberler çıkartarak senin kullandığın oyu bile değiştirebilirler.

Evet, bilgilerimiz zaten onların elinde.
Sen, ben, onlar vs. sıradan insanlarız. Burada hedef bu kesim bence.

Tüm bilgilerin şirketlerle paylaşılıyor senin hakkında işlem yapabiliyolar senin önüne istedikleri gibi reklamlar sahte haberler çıkartarak senin kullandığın oyu bile değiştirebilirler.
Sence bunu isteseler yapamazlar mıydı? Bu sözleşme ile mi değişiyor her şey? Biraz geniş düşünün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri