Selamlar bir sağlıkçı ve eski profesyonel sporcuyum aynı zamanda ilgili bir bireyim makaleleri okurum yıllarca da okudum keza fizyoloji ve farmakolojide bildiğim için.Arkadaşlar internetten almamı öneriyormusnuz ya da kaç grm lıklardan alıyım ilk defa kullanıcam yaş 18 boy 192 kilo 94 çok aşırı yargı var protein tozuna ülkemizde cahil doktorlar yüzünden
evet abicim bende senin dediklerine katılyıorum adam sigar aalkol alıyor ama toza zararlı diyor çok cahil insanlar var tükiye de bak mesela doktorlara çoğnluğu zararlı diyor kasyapanları da engellemek istiyorlar ve vucudları da affedersin bok gibi bir doktor amerika da söylese toz zararlı diye adama gülerler teşşekürler abi 18 ime 4 ay sonra giricem hangi protein tozunu alıyım abiSelamlar bir sağlıkçı ve eski profesyonel sporcuyum aynı zamanda ilgili bir bireyim makaleleri okurum yıllarca da okudum keza fizyoloji ve farmakolojide bildiğim için.
Öncelikle zararlı falan falan falan sil geç bunları kafandan emin ol şuanda yediğin ekmek 10 kat daha zararlı glutenden dolayı
Whey proteın almak ıstemenın sebebı nedır kı ? Sedanter bir bireysin belli ki yani Whey bir eğlence gibi düşün suplement takviyesi gerekli koşullarda alınmalı normalinde beslenme yerine koyulmaz deyipte sana alıntı laflarla gelmek ıstemıyorum ama ıllakı almak ıstıyorsan Şekeri az kalitesi Profilli wheyler al sana şunu söyleyebilirim ülkede ERTUĞ EVREKLİ = BİOGAİN KORKMADAN AL. ERTUĞ HOCA BİR AKADEMİSYEN VE İNANILMAZ BİLGİLİ BİR SPORCU KENDİNİ DE ÇOK ÇOK ÇOK FAZLACA KANITLAMIŞ SAYGI DUYULASI BİR İNSAN.
Saygılar Sevgiler.
tavsiyelrini öğrenmek isterim abi supplemntler bu arada ben eskiden gidiyordum spora 3 hafta önce yeni başladım güzel beslendim 95 kg den 90 a düştüm abi 3 hafta da tavsiyelerini dinlemke isterim abi senin supplement ya da tozlar için çok teşşekürler abiSelamlar bir sağlıkçı ve eski profesyonel sporcuyum aynı zamanda ilgili bir bireyim makaleleri okurum yıllarca da okudum keza fizyoloji ve farmakolojide bildiğim için.
Öncelikle zararlı falan falan falan sil geç bunları kafandan emin ol şuanda yediğin ekmek 10 kat daha zararlı glutenden dolayı
Whey proteın almak ıstemenın sebebı nedır kı ? Sedanter bir bireysin belli ki yani Whey bir eğlence gibi düşün suplement takviyesi gerekli koşullarda alınmalı normalinde beslenme yerine koyulmaz deyipte sana alıntı laflarla gelmek ıstemıyorum ama ıllakı almak ıstıyorsan Şekeri az kalitesi Profilli wheyler al sana şunu söyleyebilirim ülkede ERTUĞ EVREKLİ = BİOGAİN KORKMADAN AL. ERTUĞ HOCA BİR AKADEMİSYEN VE İNANILMAZ BİLGİLİ BİR SPORCU KENDİNİ DE ÇOK ÇOK ÇOK FAZLACA KANITLAMIŞ SAYGI DUYULASI BİR İNSAN.
Saygılar Sevgiler.
kankam bak toz içince kas cıkmıyor bir yerden sonra gerekli oluyor vitaminler ve supplementler savaş cebeci izleBilinçli olarak alıyorsanız hayırlı olsun. Toz içim kas çıksın diyorsanız boşverin. Bilinçli aldığınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun
Sen büyük resimci olursun bu kafayla. Kas yapman çok umrunda ya doktorların, eczacıların veya sağlıkla ilgilenenlerinevet abicim bende senin dediklerine katılyıorum adam sigar aalkol alıyor ama toza zararlı diyor çok cahil insanlar var tükiye de bak mesela doktorlara çoğnluğu zararlı diyor kasyapanları da engellemek istiyorlar ve vucudları da affedersin bok gibi bir doktor amerika da söylese toz zararlı diye adama gülerler teşşekürler abi 18 ime 4 ay sonra giricem hangi protein tozunu alıyım abi
Savaş cebecinin namı değer Lavaş Cebeci derler Akli dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum internetten okuduklarını sadece uzun yıllar spor yaptı diye bilmediği her bok hakkında cahilce konusuyor tam bir kür hastası ve bunun kötülüğünü ilerleyen senelerde çekecek.tavsiyelrini öğrenmek isterim abi supplemntler bu arada ben eskiden gidiyordum spora 3 hafta önce yeni başladım güzel beslendim 95 kg den 90 a düştüm abi 3 hafta da tavsiyelerini dinlemke isterim abi senin supplement ya da tozlar için çok teşşekürler abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankam bak toz içince kas cıkmıyor bir yerden sonra gerekli oluyor vitaminler ve supplementler savaş cebeci izle
Asıl sen bu cahilce yorumunla bir baltaya sap olamazsın kalbinle ilgili sıkıntıdan kastın nedir bir paylaşsana merak ettim kardiyovasküler sistemle ilgili bildiğini zannettiklerin bir yana 1 tane bana ingilizce makale at bakalım kardiyovasküler system hastalığı yaptığına dair araştırma veya işaret ?Sen büyük resimci olursun bu kafayla. Kas yapman çok umrunda ya doktorların, eczacıların veya sağlıkla ilgilenenlerin
2 ay sporu ertelediğinde kalbinle ilgili sıkıntıları sor lütfen.
Sindirim enzimi vücutta üretilir benim bilgidigimBak benım sana çok güzel bir tavsiyem var Suplementi bi ****** et koy kenara Ertuğ Evrekli ile online pt al wheey en kotu 400 TL cıvarı ekonomık olanı 60 guun cıvarıda bı ölçeklenmesi var Ertuğ abi ile çalış teme duzeyde ve vücudunu bi çekirdeklendir öğren ince detayları ve gerçekten paranı neye verdiğini aslında neyin önemli olduğunu anla şayet gerçekten denemek istiyorsan Ertuğ Abinin sponsor olarak kurdukları Biogain Firması inanılmaz bir formül yapmışlar böyle bir whey görmedim daha önce bütün sindirim enzimleri bile içinde tavsiye ederim
abi bir şey sorucam hiç bir takviye almadan ne kadar gelişebilirimSavaş cebecinin namı değer Lavaş Cebeci derler Akli dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum internetten okuduklarını sadece uzun yıllar spor yaptı diye bilmediği her bok hakkında cahilce konusuyor tam bir kür hastası ve bunun kötülüğünü ilerleyen senelerde çekecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl sen bu cahilce yorumunla bir baltaya sap olamazsın kalbinle ilgili sıkıntıdan kastın nedir bir paylaşsana merak ettim kardiyovasküler sistemle ilgili bildiğini zannettiklerin bir yana 1 tane bana ingilizce makale at bakalım kardiyovasküler system hastalığı yaptığına dair araştırma veya işaret ?
Anlamıyorum sizleri doğal sizin için nedir ? Suplement kullanmak isteyen birine bile doğal değil diyorsunuz inanılmaz Cahilce konuşuyorsunuz yahu Vitamin içen doğal olmuyor mu Ağrı kesici içen doğal olmuyor mu yapmayın allah aşkına ya saçma saçma en büyük YAPAYLIK GLUTENDİR YEDİĞİNİZ HER ŞEYDE VARNeden doğal beslenmek istemiyorsun ? Veya ek olarak gıda almak istiyorsun
Bu konularla bende ilgilenirim haberim var az çok