Anlamıyorum sizleri doğal sizin için nedir ? Suplement kullanmak isteyen birine bile doğal değil diyorsunuz inanılmaz Cahilce konuşuyorsunuz yahu Vitamin içen doğal olmuyor mu Ağrı kesici içen doğal olmuyor mu yapmayın allah aşkına ya saçma saçma en büyük YAPAYLIK GLUTENDİR YEDİĞİNİZ HER ŞEYDE VAR
Anlamıyorum sizleri doğal sizin için nedir ? Suplement kullanmak isteyen birine bile doğal değil diyorsunuz inanılmaz Cahilce konuşuyorsunuz yahu Vitamin içen doğal olmuyor mu Ağrı kesici içen doğal olmuyor mu yapmayın allah aşkına ya saçma saçma en büyük YAPAYLIK GLUTENDİR YEDİĞİNİZ HER ŞEYDE VAR
Abicim siz vucut gelistirmeciler olarak niye bu kadar negatifsiniz?önce konuya sakin yaklaşın
Cahilce konusuyosun dediğin adamı da tanimiyosun bilgi birikimimi nerde gördün de hemen yargiladin
Ben sana gluten mi ye dedim? Ekmek mi ye dedim vitamin icme mi dedim
Arkadaşlar internetten almamı öneriyormusnuz ya da kaç grm lıklardan alıyım ilk defa kullanıcam yaş 18 boy 192 kilo 94 çok aşırı yargı var protein tozuna ülkemizde cahil doktorlar yüzünden
Laktoz intorelansı dediğin olaylar Laktozun bebeklikten sonra Laktaz enziminin senin sindirim kanalında bulunmaması ve üretilmemesi sonucu zorlaşır ve vücut çok hırpalanır onu sındırmeye çalışırken buda ımmun sısteme zarar verır şişkinlik gaz gibi sorunlar yaratır Dr Ertuğ Evrekli bu wheyı uretırken ıcınde sındırım enzımlerını koymuş sındırım ezımı b vıtamınıde sındırımde yardımcı bır vıtamındır aynı zamanda emilimi kolaylaştırır buda onu sındırıme yardımcı bir vıtamın aynı zamandada enzim yapar.
Abicim siz vucut gelistirmeciler olarak niye bu kadar negatifsiniz?önce konuya sakin yaklaşın
Cahilce konusuyosun dediğin adamı da tanimiyosun bilgi birikimimi nerde gördün de hemen yargiladin
Öncelikle hadsizsin yazdığı kelımelerden asıl hiçbir şey bilmeden konuştuğunu anlayabiliyoruz tatava kelimesini sana iade ediyorum.
Aynı zamanda ben bir FİTNESS MODEL , BODY BUILDER VS DEĞİLİM.
Hemşireyim ve Eski Profesyonel sporcuyum aktif 10 seneden uzun süre spor hayatım vardı bu senin boş yaşadığın vaktin çoğundan fazladır.
Ayrıca okumadığın hayatında duymadıgın bılmedıgın çoğu makaleyide tek tek Türkçe'ye çevirip okumuş birisiyim keza bu işte kinesyoloji uzmanlarını takıp eden inanılmaz bilgili bodybuılderlar Fizyoterapistleri yıllardır takip eden bilgili bir insanım Sevgiler.
Öncelikle hadsizsin yazdığı kelımelerden asıl hiçbir şey bilmeden konuştuğunu anlayabiliyoruz tatava kelimesini sana iade ediyorum.
Hemşireyim ve Eski Profesyonel sporcuyum aktif 10 seneden uzun süre spor hayatım vardı bu senin boş yaşadığın vaktin çoğundan fazladır.
Ayrıca okumadığın hayatında duymadıgın bılmedıgın çoğu makaleyide tek tek Türkçe'ye çevirip okumuş birisiyim keza bu işte kinesyoloji uzmanlarını takıp eden inanılmaz bilgili bodybuılderlar Fizyoterapistleri yıllardır takip eden bilgili bir insanım Sevgiler.
Sana aynilarini iade ediyorum karsindakini daha dinlemeden cahil damgasi basabilecek kadar dar düşünceli bir insansınız
Bilgi birikimin olmasına rağmen tartışma konusunda zayıfsın
Karşındakini dinlemeden tartisilmaz dinlemeden bastınız yargıyı tebrik ederim
Iyi forumlar size
Gelişimden kastın nedir bak emin ol ciddi antrenörlerle minimum 1 sene çalış suplement falan hikaye emin ol kendine şaşırırsın çünkü besinlerde her şey var suplemente verdiğinin belki 3 katını besinlere vereceksin ve emin ol taş gibi olacaksın.
Daha dinlemeden etmeden yargiladilar valla helal olsun bir şey de demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana aynilarini iade ediyorum karsindakini daha dinlemeden cahil damgasi basabilecek kadar dar düşünceli bir insansınız
Bilgi birikimin olmasına rağmen tartışma konusunda zayıfsın
Karşındakini dinlemeden tartisilmaz dinlemeden bastınız yargıyı tebrik ederim
Iyi forumlar size
İnanılmaz Cahilsin ''Daha'' kelimesini bile yazmayı bilmeyen bir bireysin karşımdaki insanı dinleyebiliyorum lakin soru sorduğun platformda bir internet platformu ve yukarıda sekme açarak google bölümüne sindirim enzimleri nelerdir vitaminlerin sindirim üstüne etkileri yazmayı akıl edemeyecek kadar cahilsin.
Münazarayı tartışma zannedip en küçük bir cahilliğini ortaya döktüğünde insanlara HAVLAYABİLECEK kadar Cahilsin saygısız seni.
Gelişimden kastın nedir bak emin ol ciddi antrenörlerle minimum 1 sene çalış suplement falan hikaye emin ol kendine şaşırırsın çünkü besinlerde her şey var suplemente verdiğinin belki 3 katını besinlere vereceksin ve emin ol taş gibi olacaksın.
İnanılmaz Cahilsin ''Daha'' kelimesini bile yazmayı bilmeyen bir bireysin karşımdaki insanı dinleyebiliyorum lakin soru sorduğun platformda bir internet platformu ve yukarıda sekme açarak google bölümüne sindirim enzimleri nelerdir vitaminlerin sindirim üstüne etkileri yazmayı akıl edemeyecek kadar cahilsin.
Münazarayı tartışma zannedip en küçük bir cahilliğini ortaya döktüğünde insanlara HAVLAYABİLECEK kadar Cahilsin saygısız seni.
Savaş cebecinin namı değer Lavaş Cebeci derler Akli dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum internetten okuduklarını sadece uzun yıllar spor yaptı diye bilmediği her bok hakkında cahilce konusuyor tam bir kür hastası ve bunun kötülüğünü ilerleyen senelerde çekecek.
Asıl sen bu cahilce yorumunla bir baltaya sap olamazsın kalbinle ilgili sıkıntıdan kastın nedir bir paylaşsana merak ettim kardiyovasküler sistemle ilgili bildiğini zannettiklerin bir yana 1 tane bana ingilizce makale at bakalım kardiyovasküler system hastalığı yaptığına dair araştırma veya işaret ?
In the past, vitamins and minerals were used to cure deficiency diseases. Supplements nowadays are used with the aim of reducing the risk of chronic diseases of which the origins are complex. Dietary supplement use has increased in the UK over ...
www.ncbi.nlm.nih.gov
En basit şekilde ilk aramada çıkan sonuca bakabilirsin.
In the past, vitamins and minerals were used to cure deficiency diseases. Supplements nowadays are used with the aim of reducing the risk of chronic diseases of which the origins are complex. Dietary supplement use has increased in the UK over ...
www.ncbi.nlm.nih.gov
En basit şekilde ilk aramada çıkan sonuca bakabilirsin.
Sen boktan bir hemşiresin ben o içtiğin ilaçları yapan kişiyim bunu bilerek yorum yap bir daha iyi günler.
Saygısız, ahlaksız seni Bana bilgilerini at ve mahkemede tartışalım bu ahlaksızlığını Hadsiz attığın makalenin 1 cümlesini okumamışsın
In the past, vitamins and minerals were used to cure deficiency diseases. Supplements nowadays are used with the aim of reducing the risk of chronic diseases of which the origins are complex. Bunu o küçük beynine iade ediyorum attığın makalenin ilk cümlesi AHLAKSIZ SENİ.