Gördüğüm haberler videolar çok büyük bir teknolojik ilerleme olduğunu söylüyor mesela wi-fi 6e kullanan bir cihazın wi-fi 7 kullanan bir cihazdan farkı ne olur. Kağıt üstünde wi-fi 7 çok daha iyi görünüyor tabi ama bu fark ne kadar hissedilir acaba?
Gördüğüm haberler videolar çok büyük bir teknolojik ilerleme olduğunu söylüyor mesela wi-fi 6e kullanan bir cihazın wi-fi 7 kullanan bir cihazdan farkı ne olur. Kağıt üstünde wi-fi 7 çok daha iyi görünüyor tabi ama bu fark ne kadar hissedilir acaba?
bende süperonline kullanıyorum modem degişmini bile parayla yapan bir firma wifi 6 modeme 525 tl para ödemek zorunda kaldım taksitte yok tek çekim faturaya ekliyorlar paketi 500 mbps satıyorlar ama modem desteklemiyor diyince hızı kaldırmıyor diyince hiçbir şey yapmıyorlar kendim dedim kesin modemdendir wifi yi degiştirdim parasını verdim tüm sorunlarım çözüldü ama türkiyede wifi 7 yi destekleyecek hiçbir servis saglayıcısı yok wifi 7 için hem modem yatırımı hem anakart yatırımı hemde gen5 ssd yatırımı yapmanız gerekiyor gerçek wifi 7 hızını almak için 10 gbps internet hızına sahip olmanız gerekiyor