Neler Yeni

Wi-Fi 7 Çok fark yaratır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Arda İpek
Gördüğüm haberler videolar çok büyük bir teknolojik ilerleme olduğunu söylüyor mesela wi-fi 6e kullanan bir cihazın wi-fi 7 kullanan bir cihazdan farkı ne olur. Kağıt üstünde wi-fi 7 çok daha iyi görünüyor tabi ama bu fark ne kadar hissedilir acaba?

asko56

80+ Silver
Gördüğüm haberler videolar çok büyük bir teknolojik ilerleme olduğunu söylüyor mesela wi-fi 6e kullanan bir cihazın wi-fi 7 kullanan bir cihazdan farkı ne olur. Kağıt üstünde wi-fi 7 çok daha iyi görünüyor tabi ama bu fark ne kadar hissedilir acaba?
wifi 7 türkiyede adam gibi wifi yok üstüne wifi 7 hızını verecek bir servis saglayıcıda yok

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,895
İsim
Hacı
net hızın ne? değecek bi hızda ise okey de yoksa çokta gerek yok 100 mbps falansa israf.

asko56

80+ Silver
Çok yanlış bir genelleme. Turkcell superonline kullanıyorum. Fiber ile sabit 300 mbps hız alıyorum. Kullandığım internet gayet de adam gibi.
bende süperonline kullanıyorum modem degişmini bile parayla yapan bir firma wifi 6 modeme 525 tl para ödemek zorunda kaldım taksitte yok tek çekim faturaya ekliyorlar paketi 500 mbps satıyorlar ama modem desteklemiyor diyince hızı kaldırmıyor diyince hiçbir şey yapmıyorlar kendim dedim kesin modemdendir wifi yi degiştirdim parasını verdim tüm sorunlarım çözüldü ama türkiyede wifi 7 yi destekleyecek hiçbir servis saglayıcısı yok wifi 7 için hem modem yatırımı hem anakart yatırımı hemde gen5 ssd yatırımı yapmanız gerekiyor gerçek wifi 7 hızını almak için 10 gbps internet hızına sahip olmanız gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Cem Vurgun
Wifi 6 modem var bende de yetiyor superonline 500 mpbs. Şuan gerek bizim ülkede ilerde geçerler.

Top Bottom