Yardım Wi-fi bağlantım kopuyor?

Gloxy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Selam dostlar. Xiaomi Redmi Note 8 telefonum var. Wifi bağlantısı nedense sık sık kopuyor. İnternetten biraz araştırma yaptım ve bazı insanlarında bu sorunla karşılaştığını gördüm, hatta bu konu ile ilgili bazı kişiler kronik bir hata olduğunu düşünüyor. Telefona format atmak istemiyorum 50 GB uygulama var. Var mı bir öneriniz?

+ Olarak eklemeyi unuttum wifiye bağlandıktan sonra bir süre internet yok bağlı yazısı kalıyor.

Selam dostlar. Xiaomi Redmi Note 8 telefonum var. Wifi bağlantısı nedense sık sık kopuyor. İnternetten biraz araştırma yaptım ve bazı insanlarında bu sorunla karşılaştığını gördüm, hatta bu konu ile ilgili bazı kişiler kronik bir hata olduğunu düşünüyor. Telefona format atmak istemiyorum 50 GB uygulama var. Var mı bir öneriniz?
Hocam gelen güncellemeden sonra olduğu söyleniyor. Ben EU roma geçtim ve çok rahatım türkiye garantiliydi cihazım yağ gibi özgürce kullanıyorum tavsiye ederim hocam.

İlk olarak güncelleme var mı telefonunuzda? 2. olarak bir bilgisayar bilgilerinizi aktarıp format atamaz mısınız?

İlk olarak güncelleme var mı telefonunuzda? 2. olarak bir bilgisayar bilgilerinizi aktarıp format atamaz mısınız?
Güncellemeler full. Telefona daha önce format attım. O yüzden formatı en kötü ihtimal yapıcam. PC yok şuan

Geri