Neler Yeni

Çözüldü✓ wifi adaptörü önerisi

SaphireCC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Safi
wifi adaptörü almak istiyorum USB mi PCI-E mi alsam daha iyi olur? 200-400 tl arası önerdiğiniz wifi adaptörü var mı?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yunus Şahin
10-20M kablo al kablo ile bağla. Vallahi WiFi'ler beş para etmiyor. Hele çok kaliteli, sağlam bir şey olmazsa kafayı yersin. 10-15M modemden çektim dünya varmış.

SaphireCC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Safi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem şu anda alt katta ama çekim kuvveti 5 diş oluyor. Modemden bağımsız şekilde cihaz kendisi kopma kapanma gibi sorunlar yapıyor mu diye sormuştum hocam
modem ile mesafeniz ne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

10-20M kablo al kablo ile bağla. Vallahi WiFi'ler beş para etmiyor. Hele çok kaliteli, sağlam bir şey olmazsa kafayı yersin. 10-15M modemden çektim dünya varmış.
şu anda öyle bir imkanım yok maalesef :(

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
modem şu anda alt katta ama çekim kuvveti 5 diş oluyor. Modemden bağımsız şekilde cihaz kendisi kopma kapanma gibi sorunlar yapıyor mu diye sormuştum hocam
ben kullanıyorum hocam arada 2 oda var bazen ping durumu oluyor oda evde herkes bağlanınca ama diğer türlü başka hiç bir sorunu yok

SaphireCC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Safi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam sağ ol vaktini ayırdığın için
ben kullanıyorum hocam arada 2 oda var bazen ping durumu oluyor oda evde herkes bağlanınca ama diğer türlü başka hiç bir sorunu yok

Top Bottom