Wifi vs Ethernet kablosu

Reaksiyon skoru
34
Merhaba , ben interneti bilgisayarıma usb kablosu ile bağlıyorum telefona gelen interneti bilgisayara aktarıyor ve internet gerçekten kötü oluyor superbox kullanıyorum. Ethernet kablosu sipariş ettim , sizce bağlayınca internetim güzelleşir mi ? Çünkü 50 60 ping alırken birden 160 250 600 oluyor valorant oynayan birisi olarak çok berbat bir durum , inşallah güzelleşir dersiniz.

superbox'ta ethernet çıkışı varsa dalgalanmalar (pingler) düşecektir. yani ethernet kablosu ile bağlandığınızda daha stabil bir internetiniz olur :)

Usb kablo ile bağlanmaktan kastınız sanırım telefondaki mobil veriyi usb kablo ile bilgisayara yansıtmak ise bu durumda da dalgalanmalar çok fazla olur.
En sağlıklı hızı ve ping değerini Bilgisayarınızı Ethernet kablosu ile bağladığınız zaman alırsınız.

Usb kablo ile bağlanmaktan kastınız sanırım telefondaki mobil veriyi usb kablo ile bilgisayara yansıtmak ise bu durumda da dalgalanmalar çok fazla olur.
En sağlıklı hızı ve ping değerini Bilgisayarınızı Ethernet kablosu ile bağladığınız zaman alırsınız.
Sana ödül falan veremiyor muyum şuanda çok yardımcı oldun iyi forumlar size çok bilgilendirdiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,059
Üyeler
186,835
Son üye
HarunsBey
Geri